Pille Nami-Nami peakokk 2014-03-14 19:25:23 |
Progress! Panin eile Vernanda moraalselt ja füüsilisel toel tomatiseemned mulda. Blogipostitus. Zapxpxpau, mis sordid Saaremaal popid on? | |
Zapxpxau Abikokk 2014-03-16 19:40:57 |
Pille:
Tomatitest on enamus samad, mis eelmisel aastal, värvide järgi - must, lilla, roosa, kollane ja roheline. Roheline ja roosa on need, mis pole eriti varem olnud, vaid 1 kord paar aastat tagasi. Tavalisi punaseid ei pannudki.
Kõik on üles tulnud kah. Aga lillekast vajab veel pisut aega.
Zapxpxpau, mis sordid Saaremaal popid on? |
|
Sasha Abikokk 2014-03-17 00:24:45 |
Ma oleksin peaaegu eelmisel nädalavahetusel redised maha pannud. Aga lugesin ilmateadet ja pidasin hoogu. Kuigi täitsa variant oleks proovida lume alla panna... Potitomatite seemned külvasin. | |
Silx Abikokk 2014-03-17 13:08:01 |
Njaa.. paar päeva tagasi sai aeda riisutud ja kaevatud.. ja tulbivõrseid imetletud.. aga eile hoopis tuli lumelabidale käed külge panna.. autoga jäin ka hoovi kinni. Täna vara-varahommikul näitas mul teel Tallinnasse auto termomeeter -17.
Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Kardemon Abikokk 2014-03-22 23:00:37 |
Mul kasvavad aknalaual "Bajaja" tomatitaimekesed ja "Venus" tomatitaimekesed. Esimesed peaksid varajased olema. Kuna lammutasin sügisel me kasvuhoone-laadse ehitise ära, siis võtsin teadlikult rõdul/terrassil kasvatamiseks sobivad (vähemalt pakil oleva kirjelduse järgi). Teist aastat kasvatan tomatitaimi ette - ehk õnnestub ka see aasta tomateid saada.
Katsetan uuesti ka kuumaasikaga - "Rujana". Ühel varasemal aastal ei kasvanudki taimeks.
Kibepipar "Orange wonder" hakkas ka ilusti kasvama.
Muud ette ei kasvata. http://kardemon.blogspot.com |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2014-04-24 17:25:38 |
Mul on tomatid suurde kasvuhoonesse ümber istutatud (pottidesse), eile külvasin rediseseemned mulda ja istutasin lehtkapsad peenrasse. | |
Silx Abikokk 2014-04-28 12:09:40 |
Niiiih..
Porgand, peet, sibul, till, petersell, harakputk, redis ja kardulas maas. :)
Tomatid on veel potikestes.
Külvasin ka kurgi, suvikõrvitsa ja kõrvitsad ära..
Iluaiandusest ei hakka vast rääkimagi.. palju palju palju palju palju kraami külvatud :) Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Zapxpxau Abikokk 2014-04-28 15:08:16 |
Kurgid ja kõrvitsad on nädalakese kasvuhoones olnud. Kurgid olid lihtsalt nii hakkamas juba, mõlemal 4 õit küljes ja ühel ka kurk. Kõrvits ka õitseb. Tomatid ja melonid istutasin kasvuhoonesse laupäeval (üleeile). Istutuskottidesse panin lillad kartulid. Peenrasse veel pole midagi pannud. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-04-29 12:20:37 |
Zapxpxau:
Elisa, kas istutuskottideks on Sul spetskotid või ise tekitatud?
Istutuskottidesse panin lillad kartulid. Peenrasse veel pole midagi pannud. |
|
Zapxpxau Abikokk 2014-04-29 15:15:00 |
Lihtsalt Biolani mullakotid, mingi 60L. Oleks suuremadki võtnud, aga jaksa keegi tassida ju. Tegin lihtsalt augud ja torkasin alla ülevooluavad ja torkasin kartulid sisse. Praegu hoian kasvuhoones ning hiljem lohistan õue. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >> |