Head isu: lõuna- ja õhtusöök 2014

Silx
Abikokk
2014-05-19 15:56:07
Reede-laupäev oli hautatud sealiha.. eile salat.

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Martiina
Abikokk
2014-05-20 00:24:10
Lõunasöögiks peab vist pidama ühte jäätist, mis linnas olles sõin :) Õhtuks selle aasta esimesed röstitud sparglid (kodumaised, jee! :) koos keedetud muna, Valio Forte juustu ja toorsuitsusingiga. No nii-nii hea oli! Oleksin pidanud Lõunakeskuse Taluturult neid rohkem kaasa haarama. Hiljem tegin lihtsa lehttaignaga rabarberikoogi kah.
Triin28
Abikokk
2014-05-20 11:44:49
Lõunal sõin liha ja riisi. Õhtusöögiks näksisime veel igasugust alles olevat kraami. Kuna võtame mehega praktiliselt iga päev lõunasöögi tööle kaasa, siis tegin hilisõhtul veel ka makaronisalatit suitsukalaga, et oleks täna midagi lõunal süüa.
Rebane
Abikokk
2014-05-20 21:30:31
Eile lõunaks melon ja panniköögiviljad kenellidega, kohvi kõrvale head Šveitsi šokolaadi. Õhtuks soe kitsejuustusalat (salat, pirn, soe kitsejuust, mesi, röstitud mandlilaastud, vinegrett) ja banaanikihiga rabarberikook. Täna lõunaks sojaga riisinuudlid ja salat, vahepalaks jäätise-õunamahlakokteil, peotäis kuivatatud ploome ja india pähkleid.

Jazzino. teen. naudin.

Martiina
Abikokk
2014-05-20 21:49:28
Õhtuks toorkraamist salat külmsuitsulõhe ja täisterasaia kuubikutega. Kõrvale kodujuustu.
Triin28
Abikokk
2014-05-21 11:39:47
Lõunal suitsukalaga salat. Õhtul käisin sõbranna sünnipäeval, kus pakuti sushit ja erinevaid snäkke. Pavlova värskete marjadega oli magustoiduks (ülimaitsev!).
Pille
Nami-Nami peakokk
2014-05-21 13:42:07
Eile päeval käisin vanema tütrega Hobujaama Vapianos lõunat söömas. Mina võtsin vitello tonnato (eelmistel kordadel on parem olnud, sel korral oli kaste liiga happeline), tütar võttis "karupitsa". Ma sõin ka kaks pitsatükki ära : Pärast jalutasime Kadrioru pargis, mina jõin Gourmet Coffee kohvi, tütar sõi Café More kardemonisaia. Õhtul oli tütrel Kloostriaidas viiulikontsert. Seal mahl ja juustusaiake, päris õhtul praadisin kõikidele lastele veel ruttu kartuleid ja siis kähku magama.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Noor_Perenaine
Abikokk
2014-05-21 16:33:52
Aijaa, nüüd isutab karulaugupesto järele nende Pille piltide pärast :) Sul näeb see pesto kuidagi nii tükiline välja - selline mõnus rustikaalne. Ma lasin ikka päris plögaks saumikseriga, aga no maitses ikka nagu taevas :) Ehk peaks tükilist ka katsetama. Aga teemasse - lõunaks Rõngu kulinaaria rosolje, kuhu seekord oli vist ununenud heeringat panna. No vähemalt minu salatikarbis seda ei olnud :D Kõhu sai täis ikka ja salat oli hea, aga olen seda paar korda varem ka tööle lõunaks ostnud ja heeringaga rosolje on ikka see õige rosolje. Saatsin neile selle kohta sõbraliku kirja ka, lihtsalt et neid teavitada. Muidu mulle nende pagari- ja kulinaariatooted väga meeldivad. Peakski minema Turuhoonesse nende letti külastama. Mmm, kamakoogikesed ja muud sellised toredused :P Õhtul pärast joogat ilmselt kodujuustu ja vutimune vms "kiirelt ja lihtsalt".
Triin28
Abikokk
2014-05-22 02:09:30
Lõunasöögiks kanatortilla. Õhtusöögiks kartuli-tuunikala kotletid. Sõime hapukoorega, kõrvale veel ka marineeritud kurke. Magusaks õuna.
Pille
Nami-Nami peakokk
2014-05-22 12:05:00
Noor_Perenaine:
Aijaa, nüüd isutab karulaugupesto järele nende Pille piltide pärast :) Sul näeb see pesto kuidagi nii tükiline välja - selline mõnus rustikaalne. Ma lasin ikka päris plögaks saumikseriga, aga no maitses ikka nagu taevas :) Ehk peaks tükilist ka katsetama.
Noor Perenaine, sel korral jäi tõesti selline tükilisem, kah väga mõnus! Eile päeval küpsetasin gluteenivaba biskviiti ja juustuküpsiseid, kuumutasin värskekapsaborši (purgist, ostetud Viimsi taluturult) ja õhtul tegin veel suvikõrvitsavormi.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 >>