Retsepti lisamiseks peate sisse logima!

Head isu: lõuna- ja õhtusöök 2014

Pille
Nami-Nami peakokk
2014-05-14 02:00:26
Päeval natuke Caesari salatit ning munapuder spargliga NOPis. Kodus Lavendli kohviku sushi ja kohupiimasaiad, õhtul juustupannkoogid. Your text to link here...

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Nipitiri
Abikokk
2014-05-14 15:58:28
Tegin pühapäeval vutte ja esimest korda olin tulemusega täiesti rahul. Edu võti oli üsna lühike küpsetusaeg veidi madalama temperatuuriga ahjus (kipun muidu ikka vutte üle küpsetama) ja hästi töötas ka maitsete kombinatsioon. Retsept oli John Torode' soola-pipra vutid Tai maitseainetega. Lugesin enne tegemist ka hoolega Hugh Fearnley-Whittingstalli "Meat" raamatut väikeste lindude röstimise kohta, aga põhimõtteliselt langesid tema juhised üsna hästi kokku retseptis tooduga. Jätsin siis lindudele H.F-W õpetuse järgi ka korraliku seismisaja küpsemise järgselt, ka see võis kaasa aidata.
Pille
Nami-Nami peakokk
2014-05-14 17:26:58
Tegin lõunasöögiks seda aafrika maapähklisuppi, küll oli mõnus!

Triin28
Abikokk
2014-05-14 22:07:23
Minu suureks rõõmuks on abikaasa naasnud Eestisse tööd tegema (kõigest 5 aastat pidin ootama :P). Nüüd kui ta alaliselt kodus elab, pean ma pidevalt kokkama ja ma jumaldan seda! Lõpuks ometi on kellelegi süüa teha :) Sellel nädalal olen jõudnud teha keedukartuleid kanakastmega, spagette singi ja seentega ning tatart hakklihaga. Magustoiduks oleme söönud maasikaid vahukoorega ja õunakooki halvaaga.
Martiina
Abikokk
2014-05-14 22:54:06
Makaronid, hakklihakaste, kodujuust, toorsalat. Kes soovis, siis veel eilseid praetud räimi ka. Magusaks paar Kalevi vaarikaküpsist.
Pille
Nami-Nami peakokk
2014-05-15 18:00:26
Triin28:
Minu suureks rõõmuks on abikaasa naasnud Eestisse tööd tegema (kõigest 5 aastat pidin ootama :P). Nüüd kui ta alaliselt kodus elab, pean ma pidevalt kokkama ja ma jumaldan seda! Lõpuks ometi on kellelegi süüa teha :)
Nii tore, Triin28 :D Minul täna retseptide testimise-timmimise päev. Kõik kolm last "abiks", khm.. Juustupannkooke serveerisin karulaugupesto ja kirsstomatitega. Kodujuustupannkooke serveerisin vahukoore ja vaarikatega. Rabarbri-plaadikooki küpsetasin. Süsivesikutevaeseid popikuid tegin ka. Õhtusöögi osas pole veel otsustanud.

Martiina
Abikokk
2014-05-15 22:25:36
Õhtuks kartulipuder, grillvorstid, salat tomatist-lehtsalatist-kodujuustust-hapukoorest, lisaks salatiks/magusaks arbuusi. Päeval tehtud rabarberikooki söödi ka.
Triin28
Abikokk
2014-05-16 01:49:31
Lõunal olin koolis ja traditsiooniliselt käisime tüdrukutega kiirtoitu söömas. Õhtusöögiks soojendasin eilset tatart, kõrvale praetud pihvid ja tomati-kurgisalat hapukoorega.
Pille
Nami-Nami peakokk
2014-05-17 00:09:39
Päeval panin nende popikute peale Maks&Mooritsa suitsulihaga pasteeti ning marineeritud kurki. Õhtusöögiks keetsin pruuni riisi ning rohelisi ube, tegin seda vorstistrooganovi ning karulaugupestoga täidetud Gruusia saia. Eilsest oli veel rabarbrikooki.

Triin28
Abikokk
2014-05-18 21:50:42
Mees veetis nädalavahetuse Türil (mina pidin koolis olema, eksole) ja naasis täna Türi Lillelaadalt kotitäie maitsva kraamiga: suitsulatikad, värsked hapendatud kurgid, Saaremaa lihaleib ja küüslauguleib, suitsujuustupatsid. Ütleme nii, et täna "korralikku" sööki tegema ei hakkagi :P
<< 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 >>