|
Pille Nami-Nami peakokk 2014-03-17 23:22:52 |
Pille:
Õhtusöögiks tegin seda köögivilja-riisivormi. Mulle väga meeldis, lapsed kirtsutasid veidi nina (noorim sõi isuga, kaks vanemat polnud eriti rõõmsad).
Eile lõunasöögiks keetsin suure potitäie seljankat, õhtusöögiks brokoli-veiselihavokk. Täna sõime lõunaks eelmainitud seljankat, õhtusöögi osas peab veel mõtlema.
|
|
|
Martiina Abikokk 2014-03-18 11:13:21 |
Õhtuks hernesupp ja pannkoogid moosiga. | |
marram
Kokaõpilane 2014-03-18 13:53:55 |
Eile õhtul mu suur lemmik - läätsepada (variatsioon sellest, lisaks ka suvikõrvitsat ja porgandit, samuti pisut kassi kõrvalt nihverdatud hakkliha, aga viimane ei andnud roale küll midagi juurde, nii et järgmine kord jätan hakkliha kassile:)) | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2014-03-18 20:42:25 |
Lõuna ajal sõin NOPis kanasalatit ja jõin kohvi. Õhtul kodus tegin puraviku- ja juustutortelliinidega seda vormirooga. | |
|
Martiina Abikokk 2014-03-18 21:43:14 |
Lõunaks kohv, leivaviil pasteediga ja leivaviil praemunaga. Õhtuks kotletid, keedukartul, toorsalat. | |
Karolin
Abikokk 2014-03-18 23:55:55 |
Lõunaks ühepajatoit, leivaviil, piim ja magusaks veidi šokolaadi. Vahepeal jõin ühe kakao ja õhtul pärast raske trenni üks keefiri-kama smuuti, kuhu läks banaani ja igasugu marju, mida kapis leidus - astelpajusid, maasikaid, musti sõstraid. Päris mõnus ja värskendav sai :). | |
OlgaKa
Abikokk 2014-03-19 12:33:43 |
Tegin väikese valearvestuse ja juba kolmandat päeva söön lõhesuppi lõunaks. Ja see pole ikka otsas!!! Täna õhtuks värske salat ja sea kaelakarbonaad. Andmisrõõm on kõige suurem rõõm! Kaju Köök |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2014-03-19 21:04:01 |
OlgaKa:
No me sõime siin seljankat mitu päeva. Mul läks meelest, et mees ju komandeeringus :)
TÄna tegin kreeka oapada ja ühte väga mõnusat kana-oahautist. Lapsed jõid suure isuga seda kiivi-ploomismuutit.
Tegin väikese valearvestuse ja juba kolmandat päeva söön lõhesuppi lõunaks. Ja see pole ikka otsas!!!
|
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2014-03-21 17:04:50 |
Eile õhtusöögiks valge kala oliivi-tomatikastmes (mul oli PepeKala letist ostetud kuld-merikogrefilee), lisandiks brokoli ja väga mõnus lillkapsa-tahiiniroog.
Täna käisid sõbrannad koos lastega külas. Alguses olid laual rukkinööbid Viimsi Marketi pasteediga ning Le Roule ürdi-küüslaugujuustuga, lisaks mõned juustud jms. Siis aga Mari-Liisi singi-brokolipasta (kasutasin Veski-Mati uut fusilli't, töötas kenasti) ja kohvi kõrvale mokaruudud.
|
|
Rebane
Abikokk 2014-03-21 17:24:39 |
Eile lõunaks riisisalat, õun, tume šokolaad kirssidega. Õhtul kodutehtud pitsad ja roheline salat. Täna lõunaks kiire vokk värske salatiga, magusaks jogurt kastanikreemiga. Jazzino. teen. naudin. |
|
| << < 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 > >> | ||