Tiina Abikokk 2013-09-28 19:37:08 |
Kuidas röstitud paprikaid kõige paremini säilitada? Lihtsalt õli alla purki? Või äädikaga? Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Zapxpxau Abikokk 2013-09-29 13:33:52 |
Tiina:
Äädikaga on lihtsam, õlis saad säilitada ainult külmkapis kui sa läbi ei kuumuta pärast sulgemist.
Kuidas röstitud paprikaid kõige paremini säilitada? Lihtsalt õli alla purki? Või äädikaga? |
|
Akaatsia Abikokk 2013-10-01 13:21:34 |
vahepeal on purkidesse rännanud: tulise ampsu salatit, borsipõhja, pihlaka-õunamoosi, Toome salatit, peedi-tomati-paprika salatit, marineeritud seeni,pihlakamoosi amarettoga, erinevaid õunamoose,pohlasiirupit, õuna-pohlamoosi, tsilliga pihlakakastet, soolatud maitsesegu, arooniasiirupit kirsilehtedega, kurgi-õunamoosi, kurgi-õunamoosi vaniljega,õunamahla ja erinevaid ketsupeid milledega käisin ka hoidistemessil Olustveres :) | |
Ilse Abikokk 2013-10-02 18:05:55 |
Sel sügisel pole väga hoidistada jõudnud. Üks mis ma alati teen on arooniasiirup ja seda sai ka tänavu paras kogus valmistatud. No veinipudelid ka mulksuvad ja mõned purgid kurki sai ka purki. Aga siis ma leidsin selle letšo ja nüüd ma olen seda juba kolm korda paari purgi kaupa keetnud ja hetkel on 1 purk kapis :) niiet ilmselt tuleb veel. Ma olen enne ka letšot umbes samamoodi teinud aga seekord röstisin ja koorisin paptika ära ja nüüd jääb alati ja igavesti nii :) Kuna meie jalapenod veel õitsevad ja kannavad ohtralt, siis tänavu täiendus letšo nendega tavaliselt lisan purustatud kuivatatud tšillit. Retseptiga saab tutvuda siin "> | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-10-06 22:07:58 |
9 x 0,75 L ja 1 x 0,5 L boršipõhja :) | |
Tiina Abikokk 2013-11-03 23:56:31 |
Sain lõpuks kõik õunad söödud-hoidistatud.
Tegin tükkmarmelaadi (õunad ahjus pehmeks, siis püreeks, veidi suhkrut juurde ja ahjuplaadi peale kuivama), kotitäie kuivatatud õunu ja suhkruta õunapüreed paar purki. Nüüd kuivatan veel viimaseid õunakoori, neist saab hiljem teed teha. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > |