Kokkamas95 Abikokk 2013-07-31 21:20:21 |
Maasika-murakamoos Maasikakeedis valge šokolaadi ja sidruniga | |
Akaatsia Abikokk 2013-08-09 06:12:28 |
vahepeal on veel purkidesse rännanud mustsõstramoos üksi ja koos metsvaarikatega, murakamoos, piparmündisiirup, maasika-tikrimoos, aprikoosi-musta sõstra moos mandlilaastudega, hapendasin patissone, erinevad kurgisalatid ja marineeritud kurke, sügavkülma terveid vaarikaid ja musti sõstraid ning paar pange läbi "masina" aetud õunakastet valgest klaarist. Momendi seis on 308 purki-karpi sahvrisse ja sügavkülma rännanud..... | |
Marju Abikokk 2013-08-12 12:59:02 |
Ostsin põldmarju (kogemata), mis olid käärinud (ka mitte planeeritult) ja müüja ütles, et neist võib moosi keeta küll. Hetkel on nad sügavkülmas, kuna marjad saabusid oodatust hiljem ja pidin ära sõitma. Minu küsimus seega – kas tõesti saab neist marjadest veel miski maitsva moosi? | |
Ilse Abikokk 2013-08-12 13:00:50 |
Marju:
maitsvat moosi ma ei usu aga veini võib saada ;)
Ostsin põldmarju (kogemata), mis olid käärinud (ka mitte planeeritult) ja müüja ütles, et neist võib moosi keeta küll. Hetkel on nad sügavkülmas, kuna marjad saabusid oodatust hiljem ja pidin ära sõitma. Minu küsimus seega – kas tõesti saab neist marjadest veel miski maitsva moosi? |
|
Zapxpxau Abikokk 2013-08-15 16:22:11 |
Käärinud marjadest on võimalik moosi keeta, tuleb väga tugevasti keeta läbi ja panna korralikult suhkrut. Käärinud maitsest saab lahti küll, aga kas ta nüüd väga maitsev jääb on juhuseasi, pigem üsna magus. | |
Zapxpxau Abikokk 2013-08-15 16:23:59 |
Tegin ise vahepeal seemneteta tikrimoosi. Plaanis on varsti paprikaid grillida ja sisse teha. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-08-16 00:40:47 |
Zapxpxau:
Oi-oi, tuletasid mulle meelde, et mul ka kindel plaan tikrimoosi teha!!!
Tikrid tuleb küll turult tuua, loodetavasti veel on..
Tegin ise vahepeal seemneteta tikrimoosi. Plaanis on varsti paprikaid grillida ja sisse teha. |
|
Marju Abikokk 2013-08-16 15:19:51 |
Zapxpxau:
Aitäh vastamast! Katsetan ja teen siis moosi valmis ja saadan purgitäie ka marjamüüjale kingiks. Käärinud marjadest on võimalik moosi keeta, tuleb väga tugevasti keeta läbi ja panna korralikult suhkrut. Käärinud maitsest saab lahti küll, aga kas ta nüüd väga maitsev jääb on juhuseasi, pigem üsna magus. |
|
Kokkamas95 Abikokk 2013-08-20 16:41:13 |
Kas pohla-toormoos säilib ka keldris (õhukindlalt suletud purkides) või ainult sügavkülmas? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-09-01 14:09:47 |
5 kilo alõtšasid: 2 purki tkemali-kastet (fotol) ning 3 liitrit alõtšamoosi. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >> |