Tiina![]() Abikokk 2013-09-11 01:22:39 |
Meil täna kõrvitsasupp vürtsiõliga ja lasanje. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2013-09-11 12:32:25 |
Eile sõin lõunat privaatrestoranis KÖÖK, kus Eesti Toiduliit ja EPÜ (peakokkade ühendus) propageeris valmistoite. Mõned toidud olid päris huvitavad. Õhtul tegin kaasaantud kotikesest leitud Salvesti suitsupeekoniga pilaffi. See kahjuks ei ole eestimaiste valmistoitude pärl :( | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2013-09-12 01:18:02 |
Kuna kodus oli ka üleliigne kõrvits, tegin seda kõrvitsasuppi. Kõrvale sepik määrdejuustu. | |
Triin28![]() Abikokk 2013-09-12 15:57:44 |
Eile tegime õhtusöögiks keedukartuleid ja hakklihakastet. Kõrvale porgandi-kapsasalat. Magusaks ploomikrõbedik, mida sõime jogurtiga. Täna sööme ilmselt eilseid ülejääke. | |
Seenekas![]() Abikokk 2013-09-14 21:25:57 |
Uskumatu,uskumatu. Laps, kes ei söö seda, teist, kolmandat ja kaheksandat, oli täielik dolmasööja. (Tänan kulla Pille mulle suts nõu jagamast). Tundub, et jalkatrenn tõmbab tüdruku nii läbi, et vähe sellest, et magama heidetakse normaalsel ajal, saab ka normaalset toitu lõpuks süüa, sest kõht on peale pooltteist tundi staadionil lippamist NII tühi. :D Muidu olen üksi olnud taimedest vokiroogade päralt enamus suve. Muu perekond toitus.... ei hakka kirjeldama. Ei taha enam kuulda ühestki pelmeenist, hamburgerist, kiirnuudlist jm. valgest jahust ollusest. | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2013-09-15 12:13:55 |
Seenekas:
:D :D :D
Üleeile tegin õhtusöögiks ahjukana, spinatit valgete ubadega (kasutasin küll oma aia ruutlehikut hoopis) ja riisi. Magustoiduks olid nektariinid.
Uskumatu,uskumatu. Laps, kes ei söö seda, teist, kolmandat ja kaheksandat, oli täielik dolmasööja. (Tänan kulla Pille mulle suts nõu jagamast). Tundub, et jalkatrenn tõmbab tüdruku nii läbi, et vähe sellest, et magama heidetakse normaalsel ajal, saab ka normaalset toitu lõpuks süüa, sest kõht on peale pooltteist tundi staadionil lippamist NII tühi. :D Muidu olen üksi olnud taimedest vokiroogade päralt enamus suve. Muu perekond toitus.... ei hakka kirjeldama. Ei taha enam kuulda ühestki pelmeenist, hamburgerist, kiirnuudlist jm. valgest jahust ollusest. ![]() ![]() |
|
Tiina![]() Abikokk 2013-09-16 23:19:19 |
Terve kana on üks hää asi - sellest saab nii palju erinevaid roogi.
Kõigepealt puljongi, millest sai avgolemono supp nuudlitega. Fileest sai estragonimarinaadis kana, kõrvale värske salat.
Keedetud kanalihast sai kõigepealt koer oma osa, sellest, mis üle jäi, tuleb homme salat. Ilmselt see juustu-paprikasalat, kuhu kanaliha peaks hästi sisse sobima.
Ja mõnikord harva juhtub IME. Laps (mis sest et juba 19, laps ikkagi) sööb kõik söögi ära. Kõik! (Ka selle, mis oleks pidanud homseks jääma, ja minu osa). Ja isegi supi! Ja kiidab. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Martiina Abikokk 2013-09-16 23:58:09 |
Panin täna õhtusöögiks ahju sealihatüki, palju terveid küüslauke, sibularattad ja muskaatkõrvitsakangid- küpsetasin, kuniks liha oli mõnusalt pehme ning seejärel tegin kõrvitsast ning sibulast püree (lihtsalt kahvliga). Söök maitses imehästi! :) | |
Triin28![]() Abikokk 2013-09-17 00:33:42 |
Lõunal värske salat lihaga. Õhtul riis kanaga, värske kurk. Magusaks üks banaan. | |
Triin28![]() Abikokk 2013-09-18 00:56:15 |
Lõunasöögiks kanatortilla. Õhtusöögiks hapukapsasupp ja Triinu rukkileib. Tegin ka pannkooke, mida sõime õunamoosiga. (Mul on kohutavalt suur pannkookide isu viimasel ajal, nädala jooksul olen juba kolm korda neid teinud :D ) | |
<< < 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 > >> |