Pixike Kokaõpilane 2012-09-11 00:59:10 |
Sai täna külastatud kohvikut Till ja Kummel asukohaga Nunne tänav. Pikka juttu polegi mõtet ajada, absoluutselt kõik selle koha juures oli minu jaoks väga mõnus. Sõin küll vaid veiseburgerit, aga see oli väga mahlane ja täpselt paraja suurusega, juures olid mõnusalt rosmariinised kodused friikad. Aioli oleks minu maitse jaoks võinud olla ehk pisut krehvtisem. Interjöör hubane, teenindus lihtne ja sõbralik, hinnad rahakotisõbralikud. Iseäranis lahe oli residendist westie terjer, kes külastajaid uudistamas käis justkui tõeline peremees:) Ilmselt miinus inimeste jaoks, kes loomi toidukohas ei armasta, aga loodan, et selliseid sinna ei satugi!! http://till-kummel.ee/ | |
Kiisumiisu Kokaõpilane 2012-09-21 15:08:55 |
Meie külastasime Tilli ja Kummelit kogemata kombel kohviku avapäeval juuli kuus ja jäime kogetuga väga rahule. Kõik toidud maitsesid hästi ja teenindajad ning interjöör oli väga meeldiv. Istusime pisikeses sisehoovis, nüüd peakski sisehooajal ka kohta külastama :-) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-03-30 19:22:48 |
Käisime täna mehe ja pisitütrega lõunat söömas ja jäime väga-väga rahule. Tegin mõned pildid ka, loodan peagi leida vaba hetke, et täpsemalt kirjeldada, aga kindlasti läheks uuesti. | |
KöögiKata Kokaõpilane 2013-04-25 15:59:45 |
Külastasin neid eelmise aasta suvel ja olin väga rahul, seega käisin nüüd jälle. Ja ainult kiidan! Teenindus armas ja no nii lahe, et ühel vanalinna kohvikul on oma kutsa, kes uksel tervitab! Söögid on ka minu jaoks täpselt paraja suurusega, lastemenüüd ei olnud aga teenindaja pakkus kohe välja, et teeb mingi pasta ja see sobis! Sõime jälle burgerit - see on nii hea ja ehe, ning saab ise veisepihvi küpsust valida ning proovisime ka siia kala ära. Kann kummeli teed kolmele maksis 3 euri ja klaasiga veini valik oli väga normaalne. Tõdesime, et see on armas ja hea koht ükskõik kas suvel väljas istudes või külmal kevadel sees! | |
Amööb Abikokk 2013-04-27 15:00:01 |
Eriti meeldib mulle kohviku soe ja mõnus atmosfäär, stabiilselt hea teenindus ning mitmekesine menüü :) Vanalinnas hetkel ainuke koht, mida järjepidevalt külastan. Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2013-05-27 01:25:11 |
Till ja Kummel annab teada: "Meie läheme üle kohviku suveajale, mis tähendab hilisemaid hommikuid ja pikemaid õhtuid. Oleme alates 27.05 avatud E-N 12-23 ja R-L 12-24.00." | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-09-02 15:41:22 |
Till & Kummel kirjutab FB-lehel nii: Kõik on uus septembrikuus. Till&Kummel on septembris avatud ainult õhtuti. September jääb ühtlasi Till&Kummeli jaoks viimaseks kuuks. Seega tulge meile veel viimaseid kordi külla. Kniks ja kraaps ja astrid kõigile, kellele meie juures meeldis, ehk kohtume veel! Oleme septembris avatud: E-N: 17.00-22.00 R: 17.00-23.00 L: 12.00-23.00 P: suletud | |
Fre Abikokk 2014-09-02 19:21:46 |
Täitsa kahju, tore koht oli. Käisin vaid korra aga meeldis väga. | |