Kohvik SPARGEL, Kalevi 13, Tartu

Trlp
Abikokk
2012-06-07 02:19:53
Kas keegi on käinud? Läheme pikemaks nädalavahetuseks Tartusse, võtaks paar uut kohta ette...
Ilse
Abikokk
2012-06-07 14:42:10
Ülle käis:)Teenindaja: Teenindaja Spargel*

Ilse köögis

Põrnikas
Abikokk
2012-06-07 16:11:23
Ma olen paar korda käinud, viimati just eile. Mulle meeldib. Eile võtsin safrani risoto kana ja oliivi kastmega, täitsa tore ehkki mitte kõige ägedam asi, mida seal söönud olen. Mees sõi parti ja oli väga rahul. Ja õrnsoola veise sõime ka veel alustuseks. Varem olen proovinud röstitud seakeelt ja Cesari salatit, mis olid väga mõnusad. Ja koogid on neil ka toredad. Eile võtsin näiteks laimise toorjuustu koogi, millele oli peale tilgutatud midagi rohelist ja mündi järele maitsevat. Välja nägi nagu rohehallitus, aga maitse oli lahe.
Blondie
Abikokk
2012-06-08 14:46:27
Mulle meeldis lõunal, kui oli elav, õhtul kuidagi väga tühi olnud ja toiduga ei olnud ka erilist õnne - ei olnud halb, aga midagi erilist ka mitte. Aga ma arvan, et nad arenevad iga päev seal, nii hiljuti avatud koha kohta on raske midagi kindlat arvata.
Trlp
Abikokk
2012-06-12 23:56:35
Tegime eelmisel laupäeval põgusa peatuse siis Sparglis ka. Kena, pärastlõunasel laupäevasel ajal rahulik, joogimenüüs oli tarhun ja limonaad "Baikal", mille eest nad meilt suure plussi kirja said. Kuna kõht oli üsna täis, siis väga palju süüa ei jaksanud - spargli-spargelkapsa risotto proovisime ära ja minule väga muljet ei avaldanud. Samas, läheks tagasi, sest jäi tunne, et siin menüüs on asju, mida peaks proovima, enne kui oma nokk kohe kriitikaks avada ;) Koogid nägid maitsvad välja ja leti-saalirahvas oli sõbralik.
nilrem
Kokaõpilane
2012-11-28 18:09:59
Olen selles toredas kohas küll seni ainult lõunati käinud, kuid kõik kogemused on seni väga head olnud. Alati on raskusi otsustamisega, et millist toitu siis võtta või jätta. Eriti meeldib mulle just see, et lõunasöögi pakkumises on 2 erinevat suppi, üks tavaline nö ja teine püreekas (need viimased on sageli ka väga huvitavate maitsekombinatsioonidega - viimatine oli spargelkapsa oma näiteks). Ja oluline eelis minu jaoks on ka toitude tervislikkus ja võimalus ise kombineerida lisandeid. Oehh, ja kookidest ei hakka ma üldse rääkimagi, need viivad keele alla, eriti sealne šokolaadikood. Ükskord luban sinna ka väljaspool lõunat jõuda kindlasti!
Pille
Nami-Nami peakokk
2013-08-05 14:36:33
NB! Pühapäeviti suletud!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Rebane
Abikokk
2014-07-09 00:08:26
Käisin täna esimest korda ja ainult kiidusõnu jätkub! Kuna meile oli just lõunasuppe soovitatud, võtsingi päevasupi(2.50). Valikus oli hartšo ja lillkapsa-porgandipüreesupp, mida saab majapoliitika järgi nii palju juurde võtta, kui süda soovib. Kas või mõlemat vaheldumisis. Ja lisaks on veel värske salat, leib-sai-maitsevõi ja loomulikult vesi. Hartšo oli väga mõnus maitsekas, korralikult tummine ka, nii et ega teise kausitäie järgi ei jaksanudki minna :) Kaaslane võttis päevaprae (4.50): lestafilee köögiviljade-kartuli ja kastmega, mis oli samuti väga hea olnud. Ja mis Spargli juures veel tore on, on see, et lõunaprae juurde käib ka supibuffee. Nii et ka suurema söömaga mehed saavad seal kindlasti kõhu täis. Kuna suvesoe meelitas linna jäätisele, siis sealseid magustoite seekord ei proovinud. Kindlasti soovitan!

Jazzino. teen. naudin.

Triinpvr
Abikokk
2015-05-02 15:00:36
Mina väga armastan Sparglit (Polpo ja La Dolce Vita kõrval). Viimati käisime kolmeteistkümnekesi, 11 sakslast olid igastahses väga rõõmsad. Veisepõsk, seakeel - ei saa öelda, et igaltpoolt leiaks. Nagu ka magustoidu puhul - tikriti ei leia just paljudest Tartu menüüdest. Meil oli ka kõige kenam ja käbedam teenindaja, tundis toite, soovitas jooke. Ainus väike miinus on, et nad ei suuda oma joogimenüüd kuidagi ajakohast hoida, menüüs on vähe asju aga tegelikult on olemas hunnik veine ja saab ka väikepruulijate õlut.

laualamp.wordpress.com