Tiitel: Kokaõpilane
2012-11-28 18:09:59 |
Olen selles toredas kohas küll seni ainult lõunati käinud, kuid kõik kogemused on seni väga head olnud. Alati on raskusi otsustamisega, et millist toitu siis võtta või jätta. Eriti meeldib mulle just see, et lõunasöögi pakkumises on 2 erinevat suppi, üks tavaline nö ja teine püreekas (need viimased on sageli ka väga huvitavate maitsekombinatsioonidega - viimatine oli spargelkapsa oma näiteks). Ja oluline eelis minu jaoks on ka toitude tervislikkus ja võimalus ise kombineerida lisandeid. Oehh, ja kookidest ei hakka ma üldse rääkimagi, need viivad keele alla, eriti sealne šokolaadikood. Ükskord luban sinna ka väljaspool lõunat jõuda kindlasti! |
2012-11-27 11:53:32 |
Sünnipäevaks tegin pisarakoogi retsepti ainetele röstitud kõrvitsaga pisarakooki, vähese tumeda šokolaadi lisandiga. Kõik sõid ja kiitsid ja imestasid, et mis huvitav asi see seal koogi vahel on :) |
2012-10-04 15:09:56 |
Eile: Arbuusi 3 lõiku, 3 õuna, pool banaani, beebiporgandeid, kurgi-tomati-hiinakapsaga salat, natuke mangot ja paar vaarikat |
2012-10-02 12:55:48 |
Eilne: Hommikuks: kiivi, vaarikaid, 2 viilu greipi Päeval: 2 õuna, nektariin, banaan Õhtuks: tomati-porgandi-brokoli püreesupp, kõrvale kurgileiba, natuke mangot ja vaarikaid |
2012-08-27 14:01:44 |
Mustika haps, natuke kamajahu, kanepiseemned, kiivi ja banaan - selline hommikusöök siis :) Ja muidugi tass auravat tumeda rösti kohvi:P |