Karnivoor Abikokk 2012-04-29 13:07:52 |
Ma olen selles ülimalt armsas vinoteegis paar korda õhtul veini joonud, aga eelmine nädal oli esimene kord, kui me seal õhtustasime. Suurema nälja kustutamiseks näksisime suupisteid kitsejuustu ja sibulamoosiga, mis olid väga head. Pearoaks valis abikaasa pardifilee kitsejuustu-kartulikoogiga ja mina, oh õnnetust, võikala sidrunirisotto ja spargliga. Valge kala plus risotto oli lihtsalt mind nii mitu päeva juba isutanud. Mida ma siis tegelikult sain - risottoriisist valmistatud riisipudru, kus polnud sidrunihõngugi, aga selle eest kõvasti porgandiribasid (??), ja võikala, mida oli tugevalt üle küpsetatud. Kui ma seda teenindajale mainisin, siis ta ütles, et oi jah, see toit on neil uus ja kokk ei ole harjunud seda veel tegema :O :O ja nad on tagasiside eest väga tänulikud. Ma siis ütlesin, et risotto ei kõlba ka kuhugi, kui nad minu tagasisidest huvitatud on. Ma olin tol õhtul heas tujus aga praegu tekitab küll ängi, et miks nad minu 14euro eest harjutama peavad??? Eesti viisakus noh, oleks pidanud kala kohe tagasi saatma. Abikaasa part oli enamvähem ja teenindus super, nagu alati. Mis mind viimasel ajal veel igasuguste restoranide juures häirib, on alternatiivi puudumine nt selliste rahamasinate, nagu Sanpellegrino/Panna Aqua veele. Ma joon väga palju vett (eriti veini kõrvale) ja no tõesti mu meelest on naeruväärne maksta sama palju klaasi veini ja pudeli vee eest. Minu järeldus, et veini joomiseks või sõbrannaga kohvitamiseks hea koht, õhtusööki söön igaks juhuks kusagil mujal :) | |
Netcat Abikokk 2012-04-30 11:07:09 |
Karnivoor:
See on vist juba äriskeemi sisse kirjutatud, et jookide arvelt peab sama palju tulu saama, joo sa siis veini või vett. Et mõni inimene korraga mõlemat võiks tahta ja siis asi juba liiga kulukaks läheb, ei mahu ilmselt mõistuse piiridesse.
Minumeelest on niigi hästi, kui suure raha eest tegelikult ka ehtsat mineraalvett antakse (eelistatult klaaspudelis). Palju jubedam, et mõnes täitsa heas söögikohas pole peale Coca-Cola vabrikus plastpudelisse lastud Tallinna kraanivee mingit muud vett - ja seda müüakse kah veini hinnaga. Mis mind viimasel ajal veel igasuguste restoranide juures häirib, on alternatiivi puudumine nt selliste rahamasinate, nagu Sanpellegrino/Panna Aqua veele. Ma joon väga palju vett (eriti veini kõrvale) ja no tõesti mu meelest on naeruväärne maksta sama palju klaasi veini ja pudeli vee eest. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2014-02-03 13:02:45 |
Selgus, et Musi Veinirestoran elab ja tegutseb endiselt, tuleb varsti kaema minna. Seniks piilun nende Facebooki-lehte aeg-ajalt :) | |
Karolin Abikokk 2015-02-14 12:40:14 |
Mina käisin eile Musis koos elukaaslasega nii õhtust söömas kui ka veini/õlut nautimas. Mul ei ole ühtegi halba sõna öelda! Üle pika aja üks väga hea elamus, mis jääb meelde. Koht ise on suhteliselt pisike, aga hästi armas ja hubane. Ei saa mainimata jätta ka WC-d, kus kausikese sees olid vees punased roosiõied ja üldsegi ilus kujundus ja erilised nipsasjakesed ja on näha, et detailidele on tähelepanu pööratud. Lisaks on igalpool värsked lilled. Teenindaja oli ka hästi rõõmus, väga asjatundlik, oskas soovitada ja kõikidele küsimstele vastata, tegi ise nalja ja sai naljast aru, märkas alati õigel ajal tulla ja abi pakkuda. :) Veinid olid väga head, ja samuti Brasiilia ja Belgia tumedad õlled ka. Toitudega võib vägagi rahule jääda. Elukaaslane sõi eelroaks sinimerekarpe veini-ürdi-koorekastmes, mis olid taevalikult head,eriti see puljong!! Mina võtsin aga küpsetatud kitsejuustu suvikõrvitsa caponata ja tomatikastmega. Parajalt soolakas, veidi vürtsikas, ja krõbe kitsejuust - super kooslus. Oma pearoaga ma nii rahule ei jäänud - võtsin samuti sidrunirisotto ja valge kala. Kala oli hea, aga risotto oli tõesti rohkem nagu suvaline keedetud riis ja liiga sidrunine, muud maitset nagu polnudki, kreemisusest polnud juttugi.. Elukaaslase pearoag oli aga jällegi meeliülendav! Valges veini hautatud küülik, porgandid, kartulid. See küülik oli niii hästi maitsestatud, tunda oli nii peterselli, loorberit ja muid ürte, liha lihtsalt lagunes ja seda sai kahvliga nokkida. Terve roog oli hästi terviklik. Magustoitu ei jaksanud enam proovida, aga kindlasti järgmine kord. Üks soovitus teistele külastajatele - helistage ja broneerida laud ette, sest see on nii popp koht, et lihtsalt tänavalt sisse jalutades ei pruugi enam kohta saada:)) | |