Astrid68 Kokaõpilane 2012-03-03 07:53:01 |
Soovin teha Pina Colada toorjuusukooki. Sellesse on aga vaja kookoseekstrakti. Prismas ja Selveris ei ole (ilmselt ka Rimis mitte). Kas olete kusagil müügil näinud? Ilmselt viimase variandina ostan Monini kookosesiirupi, aga see on väga magus. Kas teate, kas kookoseekstrakt (või essents) on magus või mitte? Tänud ette. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-03-03 08:09:20 |
Astrid68:
Astrid, ei olegi meil kahjuks näinud ja nt Piprapoe valikus ka ei paistnud. Ma antud juhul ostaks lihtsalt korraliku kreemja kookospiima ning asendaks osa toorjuustust sellega. Monini siirup ei anna Sulle nii palju maitset, et kogu kook ära maitsestada.
Soovin teha Pina Colada toorjuusukooki. Sellesse on aga vaja kookoseekstrakti. Prismas ja Selveris ei ole (ilmselt ka Rimis mitte). Kas olete kusagil müügil näinud? Ilmselt viimase variandina ostan Monini kookosesiirupi, aga see on väga magus. Kas teate, kas kookoseekstrakt (või essents) on magus või mitte? Tänud ette. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-04-17 17:13:50 |
Cristina:
Cristina, kas Sa raputasid paki enne avamist korralikult läbi? See, et kookospiimapurgis on "paks kreem" ja "vesi" lahku löönud, on pigem tavaline. Tuleb tagasi kokku klopsida lihtsalt :)
Terekest. Ostsin täna Thai Choice kookospiima. Ja kui purgi avasin, ei olnud seal mitte piim vaid kreem. Sellest ka küsimus, et kas on keegi ennem kasutanud selle nimelist toodet, äkki see peabki kreem olema, või olen lihtsalt praaktoodet ostnud? Tean, et Santa Maria kookospiim on ikka vedel. Aitäh Teile. Kristiina. |
|
Cristina Kokaõpilane 2012-04-17 17:16:27 |
Pille:
Loksutasin, aga võimalik et oleks pidanud rohkem loksutama.
Eks ma proovin ta vedelaks saada.:)
Aitäh. Cristina:
Cristina, kas Sa raputasid paki enne avamist korralikult läbi? See, et kookospiimapurgis on "paks kreem" ja "vesi" lahku löönud, on pigem tavaline. Tuleb tagasi kokku klopsida lihtsalt :)Terekest. Ostsin täna Thai Choice kookospiima. Ja kui purgi avasin, ei olnud seal mitte piim vaid kreem. Sellest ka küsimus, et kas on keegi ennem kasutanud selle nimelist toodet, äkki see peabki kreem olema, või olen lihtsalt praaktoodet ostnud? Tean, et Santa Maria kookospiim on ikka vedel. Aitäh Teile. Kristiina. |
|
Merilin Abikokk 2012-04-18 08:43:33 |
Ma olen seganud, mitte raputanud, kui on kiiresti vaja. Raputamise õnnestumiseks peab see piim ikka päris soojal toatemperatuuril olema enne. Meil köök oli talvel ca 19-20 kraadi ja piima tahke osa raputamiseks liiga tahke. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Martiina Abikokk 2015-03-26 22:52:37 |
Tahtsin teha vahustatud kookoskoort (ehk võetakse kookospiima purk, lastakse seista, et koor ja vesi eralduks, siis võetakse sealt see kookoskoor ja vahustatakse koos natukese suhkruga). Tegin nii, nagu kõik õpetused ütlevad. Peaks saama ilusa koheva kreemi ju. Aga - mul muutus mass vahustamiseks kahefaasiliseks ja tulemuseks oli hästi tihke koor (ma nimetaks seda juba kookosvõiks :D ) ja veel vett. Mis mul siis nii läks? Mul on tõesti hämming.. Ainuke erinevus, mis mul nende netis leiduvate õpetustega oli, oli see, et pärast külmkapis seismist seisis purk veel tükk aega toatemperatuuril ja seega ei olnud kookoskoor enam külmkapikülm. Kas see võis olukorda nii palju mõjutada? Kas kookosvahukoore õnnestumiseks peab kookoskoor külm olema? | |