Tiitel: Kokaõpilane
2012-11-09 00:47:42 |
Tere. Ostsin Vici kuningkrevette. Paki peal oli kirjas, et need on eelkeedetud, aga kui puhastama hakkasin olid need poolroosad- pool hallikad. Samuti oli neid soolikaid sealt seest väga raske kätte saada. Ja maitse ei olnud ka just kõige parem. Ehk oskab keegi öelda, kas peaksin neid krevette veel keetma või peavadki nad sellised olema ? Ette tänades, Kristiina. |
2012-04-17 17:16:27 |
Pille:
Loksutasin, aga võimalik et oleks pidanud rohkem loksutama.
Eks ma proovin ta vedelaks saada.:)
Aitäh.Cristina:
Cristina, kas Sa raputasid paki enne avamist korralikult läbi? See, et kookospiimapurgis on "paks kreem" ja "vesi" lahku löönud, on pigem tavaline. Tuleb tagasi kokku klopsida lihtsalt :)Terekest. Ostsin täna Thai Choice kookospiima. Ja kui purgi avasin, ei olnud seal mitte piim vaid kreem. Sellest ka küsimus, et kas on keegi ennem kasutanud selle nimelist toodet, äkki see peabki kreem olema, või olen lihtsalt praaktoodet ostnud? Tean, et Santa Maria kookospiim on ikka vedel. Aitäh Teile. Kristiina. |
2012-04-17 17:04:20 |
Terekest. Ostsin täna Thai Choice kookospiima. Ja kui purgi avasin, ei olnud seal mitte piim vaid kreem. Sellest ka küsimus, et kas on keegi ennem kasutanud selle nimelist toodet, äkki see peabki kreem olema, või olen lihtsalt praaktoodet ostnud? Tean, et Santa Maria kookospiim on ikka vedel. Aitäh Teile. Kristiina. |