Triin28![]() Abikokk 2012-10-28 00:22:14 |
Täna sõime hilist lõunasööki/varajast õhtusööki kohvikus, mis asub Coca-Cola Plazaga ühes majas. Nime ei teagi. Kuna filmini oli palju aega, siis veetsime tubli kaks tundi kohvikus aega. Mina tellisin pasta suitsulõhe ja suitsujuustuga, mees valis lasanje spinati, mozzarella ja veel millegagi. Toidud olid väga maitsvad. Lisaks võtsime veel latte ja martsipanikoogi(mees) ja tassi teed ning mustsõstra-beseerulli(mina). Kodus tegime hiljem veel mõned võileivad ja sõime kollaseid ploome. | |
Kätrin![]() Abikokk 2012-10-28 02:15:16 |
Lõunaks näksimist kodus - juustu, pirni, tomateid, kurki. Mõned viinerid ka (omaporsas.com lehe kaudu tellitud). Õhtusöök sõpradegs Moonis, kus istusime toredad 3,5 tundi. Sõime orsottot, pelmeene, suppe, parti, vasikafileed, räimi. Kõik olid maitsvad, nagu Moonis ikka, räime paneering oli vaid liigselt õline ja pardi nahk liiga nätske, kuid ei miskit hullu. Kohv ja kohapeal tehtud napsud olid mõnusad. | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2012-10-28 11:56:30 |
Triin28:
Triin, kas see koht Basiilik ei võinud olla? Kui jah, siis kopeeri oma kommentaar sinna teemasse ka, eks :)
Täna sõime hilist lõunasööki/varajast õhtusööki kohvikus, mis asub Coca-Cola Plazaga ühes majas. Nime ei teagi. Kuna filmini oli palju aega, siis veetsime tubli kaks tundi kohvikus aega. Mina tellisin pasta suitsulõhe ja suitsujuustuga, mees valis lasanje spinati, mozzarella ja veel millegagi. Toidud olid väga maitsvad. Lisaks võtsime veel latte ja martsipanikoogi(mees) ja tassi teed ning mustsõstra-beseerulli(mina). |
|
Triin28![]() Abikokk 2012-10-28 19:45:33 |
Pille:
Googeldasin. Reval Cafe kohvik oli hoopis, kus söömas käisime :)
Täna sõime lõunal kollaseid ploome ja viinamarju. Õhtusöögiks tegime ahjus rukkileivakattega ahjukaela. Kõrvale sõime kartulisalatit. Mina võtsin liha juurde natukene pohla-porgandi marmelaadi ka.
Magustoiduks tegin väikeseid banaanipirukaid. Kerge teha aga väga maitsvad :) Triin28:
Triin, kas see koht Basiilik ei võinud olla? Kui jah, siis kopeeri oma kommentaar sinna teemasse ka, eks :)Täna sõime hilist lõunasööki/varajast õhtusööki kohvikus, mis asub Coca-Cola Plazaga ühes majas. Nime ei teagi. Kuna filmini oli palju aega, siis veetsime tubli kaks tundi kohvikus aega. Mina tellisin pasta suitsulõhe ja suitsujuustuga, mees valis lasanje spinati, mozzarella ja veel millegagi. Toidud olid väga maitsvad. Lisaks võtsime veel latte ja martsipanikoogi(mees) ja tassi teed ning mustsõstra-beseerulli(mina). |
|
Kiilike![]() Abikokk 2012-10-28 22:33:34 |
Lõunaks omatehtud pasta ja seenene kaste tomatitega. Õhtuks toorsalat ja tüümianiga maitsestatud soojad juustusaiad ja magusaks hurmaa | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2012-10-28 22:37:48 |
Täna lõunaks riis ja kanakarri, chutney asemel lihtsalt marineeritud kurk. Pealelõunal küpsetasin - minimalistlik banaanikeeks ja vürtsikad kõrvitsaküpsised. Õhtusöögiks külmikutühjendusring - singi-kurgivõileivad, Kristjanile Pekero angerjamarinaadis angersäga, päevased küpsetised jms. Lapsed proovisid veel Mamma vanillihõrgutist vaarikatega - tütrele ei meeldinud, poeg sõi kenasti oma poolportsu ära. | |
Kätrin![]() Abikokk 2012-10-28 23:38:07 |
Lõunasöök Sfääris, või noh, kuna hilisest hommikusöögist Morés oli kõht veel täis, võtsin vaid Pavlova ja kohvi. Mõlemad Sfäärilikult head :) Õhtusöögiks oli kella ühest ahjus küpsenud suur sea kaelakarbonaaditükk, mille marineerisin M&S Pad Thai kastmega, kuna seal oli kõik vajalik olemas - tomatipasta, küüslauk, suhkur, tšilli, ürdid jms - üritasin midagi Ameerika pulled-pork sarnast teha - täitsa õnnestus. Liha sõime Santa Maria Original bbq-kastmega, mis mulle hirmsasti maitseb. Liha oli väga maitsev ja pehme, kõrvale kurk ja tomat. Magusat täna ei anta, päeval sai küll. | |
Aire1![]() Abikokk 2012-10-29 09:54:44 |
Laupäeval hiline lõuna- ja varajane õhtusöök kirjukana kartulipudruga. Eile laupäevased ülejäägid ja lisaks tegin kanasuppi klimpidega ja virsiku-kohupiimakooki. | |
Silx![]() Abikokk 2012-10-29 15:47:00 |
Laupäeval siis minu sünnipäevaeelne oleng:
Kõrvitsapüreesupp, kolme erineva täidisega profitroolid, veiselihakarri, kookoskook, sidrunikook, vahukoore-kohupiimatort vaarikatega ja florentiinid ja martsipanitrühvlid..
Paar Valpolicella Ripassot.. Calvados.. Ja... http://www.ekspress.ee/news/paevauudised/toit/niepoort-sajandeid-valmistatud-kuulus-portvein-portost.d?id=63801162 Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2012-10-29 20:18:01 |
Lõunaks kaks võileiba pasteediga. Õun. Õhtuks tegin seda kana-riisikarrit. Muutsin retsepti päris palju, jätsin välja koore ja juustu ja kasutasin pikateralist riisi (jasmiini) ning muudan algretsepti peatselt ära. Nii et kes soovib originaali, siis kiirustage salvestamisega :) | |
<< < 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 > >> |