Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2012

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-03-23 08:10:56
Domori:
Pille:
Täiesti mittekevadiselt tegin täna õhtul hapukapsaid sealihaga.
Tegin ka eelmisel nädalal neid kapsaid, väga maitsvad :)
:)
Domori:
Eile õhtuks sõime toorsalatit (salat, karulauk, kurk ja tomat), täna lõunaks tegin karulauguga kartuliputru, lisaks kergelt praetud kanafilee ja kurgi-tomati salat.
Oeh, ma nii juba sööks karulauku. Lõuna ajal sõin Kadrioru Gourmet Coffee's ühe kõrvitsapüreesupi ja kaks viilu rukkileiba võiga. Õhtul olin lastega õemehe sünnipäeval. Lavaširullid, köögivilja-juustupirukas, lõkke kohal aeglaselt küpsetatud lõhe (!!!), värske salat, mustikatega kohupiima-rullbiksviit.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Leoola
Abikokk
2012-03-23 08:51:52
Tänaseks lõunaks on pastasalat köögiviljadega ja parmesani juustuga
Tiina
Abikokk
2012-03-23 13:03:20
Meil eraldi Tallinki buffee teemat ei ole ja ega pole vajagi. Igatahes viimasel ajal kõvasti reklaamitud uus buffee (Stockholmi laeval) ei ole igatahes oma hinda väärt. Toit maitses ok, aga selle raha eest oleks siiski oodanud maitseelamust. Elu kõige õudsem sushi oli seal ka.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Kirsike
Abikokk
2012-03-23 18:13:43
Tiinaga täitsa nõus! Sushi tuleb neil külmutatult kuskilt Tallinnast. Ettekandja ütles, et see sushi on rohkem selleks, et üldpilti ilusamaks teha :O Mulle ei jätnud mitte üks pakutu erilist muljet :( Võib olla sattus meile kohe eriti õudne päev või olen jube viriseja, aga ainult rosbiif oli ok. Meil oli eile ühepajatoit. Täna värske kapsa supp. Magusaks melon ja toorsink :)

Lindude toitmine

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-03-24 09:46:21
Päeval kodus röstitud köömnetega ja praetud suitsupeekoniga tuunitud värskekapsaborš (purgist). Õhtul toiduakadeemias Kertu Bramanise juhendatud jaapani koduste toitude koolitus. Kõht sai väga täis.

Tullia
Abikokk
2012-03-25 09:33:48
Eile oli ei tenudki ise kodus süüa. Käisin Kopli taluköögis Joel Ostrati juhendatud itaalia toidu koolitusel. Tegime ja sõime focaciat, tomatisuppi, bruschettasid, värsket pastat basiilikupestoga, lasagnet, mereandidega risottot ja tiramisut. Õhtul avasime grillihooaega ja mees küpsetas šašlõkki. Seda suutsin süüa ainul pool tükikest. Kõht oli mõnusast itaalia toidust nii täis.

Tullia jutukesed

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-03-25 09:49:12
Olin hommikul Viimsi taluturult ostnud värsket siiafileed, lõunaks praadisin seda lihtsalt võis, kõrvale hästi mõnus wakame-kurgisalat (retsept MoshiMoshi/toiduakadeemia jaapani toitude koolituselt). Õhtupooliku veetsin koos lastega sõbranna juures Nõmmel. Tegin Jaapani kanakarrit ja olin kaasa võtnud seda wakame-kurgisalatit. Viimsi taluturult olin külakostiks ostnud kaasa Ristemäe talu presidendi kilusid ja praetud räimi, Vana-Torokse suitsutatud kukepoja. Sõbranna oli teinud Nami-Nami kokaraamatust tuunikalaomletikesi ja sinepise kattega lillkapsast, lisaks veel Brita torti.

Laurentzius
Abikokk
2012-03-25 10:08:46
Lõunal paar võileiba ja pastasalatit, õhutl käisime Itaalia restoranis sõin tomatisuppi, ceasari salatit surf & turf ja magustoiduks kuulike maasikajäätist.

Vanapere köögikatsetused

Gretithy
Abikokk
2012-03-25 20:33:24
Lõuna, või pigem hiline teine hommikusööl oli omlett juustu ja tomatiga ning viimased muffinid. Õhtusöögiks tegin mundris kartuleid tuunikala-majoneesi-sibula kattega ning toorsalatiga.
Pille
Nami-Nami peakokk
2012-03-25 21:41:30
Lõunat sõime OKOs - mina võtsin alustuseks "sigarid", siis praetud siiafilee porgandi-mustjuurepüree ja spinatiga, magusaks OKO Poti (kohupiimakreem, šokolaad, šokolaadikivid) - jäime kõigega väga rahule. Õhtul keetsin kodus ühe mõnusa lutsusupi valmis . Lutsu ostsime hommikul Sadama turult.

<< 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 >>