Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2012

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-11-03 18:40:03
Kiilike:
Õhtuks söövad lapsed vanaema juures ja vanemad linnas peale kino midagi.
Meil oli ka see kino ja väljassöömise plaan, aga ei saanud kahjuks lapsehoidjat tänaseks :( Hiliseks lõunasöögiks oli hernesupp ja rukkileib võiga, lisaks olen küpsetanud paar asja (pistaatsia-jõhvika-võiküpsised ja tarte tatin).

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Karima
Abikokk
2012-11-03 20:34:59
suurem tirts mangus juba mitmendat päeva,et tahab seenesuppi nu täna sai seene püreesupi ja see oli tõesti hea üle 100 aasta mehele tegin lambalihaga ja roheliste hernestega markat

PAPRIKA: Karima's Food

Triin28
Abikokk
2012-11-03 22:23:01
Lõunasöögiks megaburger Hesburgerist :P Õhtusöögiks tegin ahjus juustuviinereid, keerasin viilu peekonit ka ümber. Kõrvale kapsa-kõrvitsa salat. Magustoiduks väiksed jogurtipannkoogid moosiga. Mandariine ka.
Tiina
Abikokk
2012-11-04 00:22:41
Täna sõime hilist lõunasööki / varast õhtusööki Ukraina trahteris Bogdan. Mina võtsin kapsarullid ja lisandiks grillitud baklažaanid läätsede ja paprikaga, tütar värske salati kanaliha, suluguni juustu, apelsini ja kreeka pähklitega. Eelroaks sõime sooje lehttaignataskuid suluguni juustu ja ürtidega (3,80). Need olid tõeliselt maitsvad. Tütar kiitis oma salatit, et kana, apelsin ja kreeka pähkel sobivad maitsetelt väga hästi kokku. Minu kapsarullid olid nii korralik praad, et ma ei jaksanudki kõike ära süüa. Aus ja toitev Ukraina söök. Baklažaanilisand koosnes küll enamjaolt läätsedest, tuvastasin kaks baklažaanitükki. Hiljem Draamateatris enne etendust tahtsime kohvikus teed ja kooki süüa, aga rahakotti avades selgus, et sularaha oli jäänud teise jope taskusse. Hiljem koju jõudes sõime lohutuseks hurmaad.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Aire1
Abikokk
2012-11-04 11:26:31
Lõunaks kiire ühepajatoit pannil. Õhtul käisime sünnipäeval kus pakuti šnitsel hapukapsa ja kartuliga. Laual oli veel rosijle, kartulisalat, soolane napoleon, pannkoogirull, täidetudmunad,singirullid, kala, seened. Magusaks 3 erinevat kringlit, tort, ja napoleon.
Akaatsia
Abikokk
2012-11-04 14:44:09
Et suutsin eile omale ahjupealselt telliskivi näkku kukutada ja EMOs nõelumas käisin, siis kodused sõid seda, mis kätte sattus. Täna lõunaks keedekartul,paprikasalat ja kana tikka masala kastmes.
Kiilike
Abikokk
2012-11-04 17:34:36
Pille:
Kiilike:
Õhtuks söövad lapsed vanaema juures ja vanemad linnas peale kino midagi.
Meil oli ka see kino ja väljassöömise plaan, aga ei saanud kahjuks lapsehoidjat tänaseks :(
No kui plaan oli selle nädalavahetuse nõutuimat filmi vaadata siis tasub seda vaatama minna ;) Mulle täitsa meeldis ... kui vaid parkimiskohti oleks lihtsam leida olnud(parkisime lõpuks kooli parklasse :) ) Filmi kritiseerides - paar viga leidus + liiga vali avalugu. Aga teemasse ka siis: Eile õhtul peale kino rämpstoit :D, asjalik jäätisekokteil ja hiljem vanaema juures veel veidi ahjuõunu vaniljekastmega. Täna lõunaks kartuli-maapirnivorm verivorstidega ja pohlasalat. Magusaks mustika-banaani kokteil keefiriga. Õhtuks: makaronisalat, võileib ja Gruusiast toodud must tee. Hilisemaks ampsuks ja esmaspäevaks ahjus kaks keeksi - üks banaani-pähkli ja teine banaani-jõhvika.

kiilikese köögikatsetused

Karima
Abikokk
2012-11-04 21:53:11
õhtuks oli kuskuss lambalihaga lõunaks sõime moloheyat,lapsed sõid keedu tatart vinkudega

PAPRIKA: Karima's Food

Triin28
Abikokk
2012-11-04 22:10:38
Lõunal sõin viilu singipitsat. Kergeks õhtusöögiks tegin suure taldrikutäie kiluvõileibasid muna ja sibulaga. Magusaks on mandariinid, õunad, jogurt.
Tiina
Abikokk
2012-11-04 23:08:17
SÕime Rocca al Mare Brezzas - mina võtsin pho tom supi ja tütar sushi. Söök oli selline käib kah. Et mitte öelda, ei meeldinud. Kodus veel hurmaad.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

<< 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 >>