Karnivoor Abikokk 2011-12-03 20:24:06 |
Vaatasin, et Cantina Carramba kohta ei olegi teemat veel tehtud :) Igastähes on see Kadrioru pargi ääres asuv mehhiko restoran meie pere pikaajaline lemmik (Tallinnas vist ainult 2 tõsiseltvõetavat ongi?). Sisekujundus on mõnusalt Mehhikopärane ja hubane, teenindus kiire ja toidud imemaitsvad (ning portsud suured!). Me oleme seal 10 aastat vähemalt käinud ja toidu kvaliteet on kogu aeg olnud sama hea, sama on ka olnud vist meesteenindaja :) Nende chilli con carnega soovitan küll ettevaatlik olla, sisaldab mõrvarliku koguse jalapenosid! | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-09-23 14:21:12 |
Kas keegi peale Karnivoori on veel käinud ja tahaks muljetada? Ei ole käinud :O Ma väga pelgan, et pean pettuma, kuna Edinburghis oli paar Mehhiko restorani, mis väga hinge läksid ja Mehhikoski söömas käidud, aga eks tuleb kunagi Cantina Carrambalegi võimalus anda :) Küll aga piilusin korraks nende veebilehte, kus on kenasti ka menüü kirjas. | |
Antoine Kokaõpilane 2012-09-24 15:54:05 |
[1quote](Tallinnas vist ainult 2 tõsiseltvõetavat ongi?[/quote] Mis see teine siis on? | |
Trlp Abikokk 2012-09-26 02:25:49 |
See on: http://www.amarillo.ee/ Aga no ma küll ei tea, kui tõsiseltvõetav :D | |
Karnivoor Abikokk 2012-10-04 01:23:18 |
Trlp:
Tegelikult ma mõtlesin küll La Cuccarachat, mis asub (või nagu selgus asus) Mustamäe tee alguses. Polnud sinna kanti ammu sattunud. Aga jah, Amarillo on ka.
Pille, Wahacaga just Cantina Carrambat võrrelda ei tasu, aga toit mu meelest aus ja rikkalik. Ma olen ka hiljuti Mehhikos Mehhiko toitu söönud aga ausalt öeldes selle võrra Cantina Carrambas küll ei ole kuidagi pettunud. Ega itaalia toiduga ka kogu aeg tippgurmeed taga ei aja, vahest ikka võtad Ruccolas või Crocodrillos mõne lihtsama pasta :) See on: http://www.amarillo.ee/ Aga no ma küll ei tea, kui tõsiseltvõetav :D |
|
Tiina Abikokk 2012-11-04 23:29:35 |
Cantina Carrambas on väga lahe teenindaja - meesterahvas oma pika musta patsiga tekitas kohe pärast sisseastumist sobiliku meeleolu, mida sisekujundus veelgi edasi toetas. Ja toite ja jooke soovitada oskas ka.
Mina sõin chimicharrat (riisi ja salsa-kastmega täidetud praetud nisutortilla sealihaga), mis oli hiiglaslik. Salsakaste oli lausa suurepärane ja õnneks sain kaaslase salsakastme ka omale, sest tema jaoks oli see liialt terav, aga mulle just täpselt paras. Söögi poolest läheks sinna igal juhul teinekordki.
Ainuke asi, mis häiris, oli tugev praerasva lõhn, mis ka riiete külge jäi. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|