KöögiKata Kokaõpilane 2013-08-27 19:43:32 |
Kahju aga sel suvel pettusin selles kohas. Koht on teinud hotellides väga tublit müügitööd ja kõik välismaised tuttavad on sellest kohast kas kuulnud või käinud ja tulemuseks ongi see, et koht on muutunud täiesti turistikaks. Me peaaegu et ei kuulnud ümber meie laua üldse eesti keelt! Teenindus on tänu pidevale täismajale samuti kannatanud. Veinivalik on endiselt super ja ühegi söögi kohta samuti ühtegi halba sõna ei ütle, kuid hinnatase, portsu suurus ja valikud ei olnud meile rõõmu pakkuvad. Et ei tunduks tühja virinana, siis häiris väga pikk ootamine, veise juurde värske pipra mitte pakkumine, mitte just kõige värskem leib ning nii hea veini valikuga koht võiks siiski nö majavett ehk tasuta vett pakkuda. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-01-08 16:26:01 |
Koristan töölauda, näppu sattus selle külastuse päeval kehtinud menüü. Salvestan endale tuleviku tarbeks: EELROAD Kalamatsi Meierei pehme juust marineeritud porgandite ja astelpajukastmega 7.50 Suitsuforellisalat - meie ahjus suitsutatud forell kartuli-karulaugusalati ja 63-kraadi munaga 8.00 Soolatud veiselihasalat marineeritud peedi, redise ja jogurtiga 8.50 SUPP Selge kalasupp rohke rohelisega 5.00 PEAROAD Ürdised tangud maapirnikreemi ja kaitsejuustuga 9.00 Pannil praetud kohafilee suitsuse lillkapsakreemi ja klopitud kurgiga 15.50 Madalal temperatuuril küpsetatud pardikoib pastinaagi ja marineeritud männiriisikatega 14.50 Leibresto ürdised sealihavorstid karulauguste purustatud kartulite, õunasinepi ja sibulakastmega 13.00 Kodimaine veisefilee röstitud kevadkapsa, juurselleri ja punaveinikastmega 21.00 DESSERDID Brüleekreem musta leivaga 4.00 Käsitsivalmistatud jäätised ja sorbee 4.00 Rabarber rabarber rabarber 4.50 Vana Tallinna-rosmariini šokolaadivaht vaarikakreemiga 5.00 Valik Eesti käsitööjuuste kahele külalisele 9.00 | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-02-17 11:46:02 |
Edastan info: | |
Rebane Abikokk 2015-04-08 22:57:17 |
Käisin eile Leivas õhtustamas, esimest korda seal restoranis ning kõik oli super! Lauale toodud leib restorani nimele väärselt maitsev, spetsiaalselt nende jaoks tehtud lauakeraamika kaunis, joogiks võetud teenindaja soovitatud prosecco väga hea, atmosfäär hubane.
Võtsime pearoad ning magustoidud. Meie neljaliikmelisse seltskonda tellisime kaks koha ning kaks seapõske. Minu kala oli äärmiselt mahlane ja maitsekas, serveeritud sinepikastme, koriandrisalati ning roheliste mahedamaitseliste püree ja kastmega. (Pärast vaatasin, et nime järgi olid pastinaagikreem ning porrukaste.) Kala peale olid asetatud frititud sibulaviilud, mis maitsele juurde ei andnud, kui siis ehk muutsid roa välimust efektsemaks. Seapõske maitsesin kõrvalistuja taldrikust ka, ning see oli tõesti suussulav! Serveeritud maapirnide ning peediga.
Magustoidud tulid meie lauda kõik cr?me bruléed, mis ühelt maiasmokalt sai isegi kommentaari: "Parim, mis ma kunagi söönud olen!" :)
Kindlasti tahan lähitulevikus uuesti Leiba minna, ehk järgmisel korral natuke soojemal ajal, et ka nende väliterass ning grill ära proovida! Jazzino. teen. naudin. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2016-10-21 07:44:01 |
Jälle üks menüü kirja panna - ikka juba paar aastat vana, aga täpset kuupäeva ei tea.. Kalamatsi talumeierei kitsepiimajuustukreem punasõstra-peedsalati ja kaeraõhikuga 8.00 SUPP Koorene forellisupp - madalal temperatuuril küpsetatud forelli ja estragoniga 5.50 PEAROAD Kevadkapsas - roheliste herneste, õhitud Tõrvaaugu talu tatra ja põletatud kapsa õliga 10.00 GRILLILT Liivimaa lihaveise maks brokkoli, aniisiga marineeritud peedi ja sibulakastmega 13.50 ÕLU JA TOIT [...] DESSERDID Brüleekreem musta leivaga 4.50 |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2016-10-21 07:45:14 |
Veidi uuem info ka - Leib Restos saab 12-15 vahel päevapraadi, hinnaks 6 eurot. Laud tuleks ette broneerida. |
|
<< < 1 | 2 | 3 > |