Domori Kokaõpilane 2011-07-11 20:20:57 |
Pille:
Vaat, mis juhtub kui olla kuu aega Eestis ja tegeleda nn tavalise kokkamisega, st kasutada retsepte, mis juba pähe kulunud ja foorumis ei käi :) ja üldse pikemalt internetti ei jõua. Super uudis igatahes. Aitäh! Olen mulle jäänud raamatuga igati rahul. Kuna raamatu Saksamaale saatmine on ilmselt üsna kulukas, siis vist vajan ka infot Tallinna salakoha kohta ja palun kellelgi järgi minna. Tiina:
Tiina, kuna Domori pole reageerinud, siis saad peakoka otsusel Bourdaini raamatu ja Domori saab siis Koduleivaraamatu :) Liisi - ma võtan noa osas ühendust (nüüd mõtlen, et oleksin pidanud selle kuidagi Aivari & co kätte toimetama, sa käisid ju nädalavahetusel pealinnas :O)Mis tore uudis! Aitäh! Mina valiksin Bourdani raamatu, kui Domori nõus on :) |
|
Jaanikaant Abikokk 2011-08-29 12:36:17 |
Supermaitsev Pret A Mangeri tuunikalavõileib | |
Jaanikaant Abikokk 2011-10-03 08:54:42 |
Kana- kukeseene bruchetta | |
Hexy Abikokk 2012-03-19 11:17:19 |
http://hexyasjatab.blogspot.com/2012/03/nami-nami-kooskokkamine-36.html minu võileivad | |
Liisi Abikokk 2012-07-25 01:28:37 |
Nädalavahetusel toimus suur võileibade kokkamine. Retseptid blogis: Mango-suitsukanaleivakesed Leivakesed tuunikalasalatiga Röstleivakesed vähisaba-kodujuustuga Röstleivakesed munavõiga Leivakesed tomati, mozzarella ja toorsuitsusingiga Suitsukanaleivake päikesekuivatatud tomatitega Magusad kohupiimaleivakesed vaarikatega | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-09-09 12:22:48 |
Ma pilte ei teinud, aga tegin täna hommikul mehele ja ta sõbrale mere peale mõned võileivad kaasa - Leiburi seemneröstiviilude vahele (=sandwich) läks vana tudengipõlve lemmik, tuunikala-kikerhernemääre, Fazeri mustade koorikleibade vahele aga kurgiviilud ja peedi-juustusalat. Usun, et said maitsvad, aga eks ma siis hiljem kuulen. | |
<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 > |