Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2011

Kirsike
Abikokk
2011-08-10 11:30:45
Meil kogu aeg üks ja sama menüü :) Grillitud liha, värsked (oma põllult) kartulid ja tomati-sibula-kurgi salat. Magusaks olen küpsetanud vanaemade õunakooki ja Kanada õunakooki. Lisaks veel tohututes kogustes arbuusi.

Lindude toitmine

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-08-10 23:21:27
Õhtul läksid loosi eilsed hakkliha-kapsapallid - keetsin juurde kukeseenemakarone ja tükeldasin hakklihapallid sinna sisse. Lisaks küpsetasin naabrinaise toodud ploomidest selle ploomikoogi (muidugi :))

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Leoola
Abikokk
2011-08-11 20:59:27
Täna on meeletu söögiisu olnud ja olen söönud kõike : soolast basiiliku muffinit, makra-kodujuustu salatit, puuvilju, võileiba, küpsist ja kommi ja ikka pole kõht täis :)
Redfox
Abikokk
2011-08-11 21:30:39
mõned pähklid.
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-08-11 21:31:27
Meil oli täna uhke ja suur jõulusööma :) Mõned pildid ehk lisan ka, kui arvutisse tõmban. Kena küpsisetordi tegin ka - õepoeg sai 8 ja seda tähistati meie juures. :P

Laurentzius
Abikokk
2011-08-11 21:47:49
Lõunaks canelloonid hakkliha täidisega, ikka hull mässamine oli nende täitmnine,järgmine kord teen lasagne plaatidega. Õhtuks augusti Oma maitsest Peaaegu Kiievi kotlet ja suvikõrvitsaspagetid...keele viis alla, nii hea!

Vanapere köögikatsetused

Kirsike
Abikokk
2011-08-12 13:11:13
Meil oli antipastide eri :)Testisime viite sorti eelroogi prosecco kõrvale. Esimene ülevaade suvikõrvitsa eelroogadestsiin. Pärast suuremad sööjad grillisid endile lihalõike järelroaks.

Lindude toitmine

Kirsike
Abikokk
2011-08-13 21:34:32
Eile õhtul oli crostinide eri + grillliha salatiga. Täna olen tüdrukutega üksi kodus ja sõime arbuusi, piimasuppi ja suvikõrvitsakotlette salatiga. lisaks veel ohtralt ciabattat (suitsupaprikamaitselist ja päiksekuivatet tomati maitselist) ja kanamaksapasteeti. Tüdrukutel nüüd filmiõhtu koos popcorniga. :)

Lindude toitmine

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-08-13 22:42:56
Meil oli suur aiahoolduspäev, mina olin küll lihtsalt köögitoimkonnas :) Lõunaks peediga sealihavorstid ning sealihaga kartulivorstid (Viimsi taluturult), rukkileib, tomatisalat. Magusaks tikri-jogurtivaht (gooseberry fool). Õhtul ricotta-suvikõrvitsa-tomati-canneloni, võis praetud siiafilee (kala ostsin hommikul Viimsi taluturult). Magusaks suvikõrvitsamuffinid Marika Blossfeldi raamatust.

Seenekas
Abikokk
2011-08-14 12:36:52
Pille:
Meil oli suur aiahoolduspäev, mina olin küll lihtsalt köögitoimkonnas :) Lõunaks peediga sealihavorstid ning sealihaga kartulivorstid (Viimsi taluturult), rukkileib, tomatisalat. Magusaks tikri-jogurtivaht (gooseberry fool). Õhtul ricotta-suvikõrvitsa-tomati-canneloni, võis praetud siiafilee (kala ostsin hommikul Viimsi taluturult). Magusaks suvikõrvitsamuffinid Marika Blossfeldi raamatust.
Mina mitte eriti kadeda inimesena hetkel siiski kadestan. a) et oli suur aiahoolduspäev, kuluks meilegi ära, aga metsistunud nagu ta on, meeldib ta enamusele meie sõpradest (meile endale ka), kes ise ei suuda muru iga nädal niimata jätta ja külas olles õhkavad mõnust. :D b) et meie kandis pole sellist kena taluturgu nagu Viimsis, kust saaks hommikul siiafileed või kasvõi tervet siiga osta. Seda enam, et mu teine Soomes resideeruv sõbranna pidevalt oma kalameeshullu mehe saakidest mulle vist lihtsalt kergest õelusest ülevaadet annab ja mina vastan "Helsingin seudun ihmiselle" oma seenejuttudega. :) Aga tänu puravikuuputusele olid meil eile söögiks grillitud punapuravikud koos sinepises kastmes hautatud sealihaga. Juurde oma aia lõpuks punaseks-kollaseks läinud tomatitest salat ja tillliga keedukartulid. Magusaks mõru šokolaad.
<< 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 >>