Kas kellelgi on pakkuda ebaküdooniaid?

Tiina
Abikokk
2010-10-19 22:33:10
Oleksin hirmus tänulik, kui kellelgi on üle ebaküdooniaid ja ta neid lahekesti jagaks sellele, kellel ebaküdooniatest parasjagu puudus. Samuti leian kasutust väiksemale kõrvitsale. Värskeid aiasaadusi vastu pakkuda ei ole, aga näiteks on mul igasugu soolaseid hoidiseid. Asun Tallinnas ja järgmisel nädalal ka Tartus.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

ErleS
Abikokk
2010-10-19 23:32:09
Kui kellelgi jääb Tiinale jagamisest ebaküdooniaid üle, oleksin samuti huvitatud. Asukohana sobivad Tallinn ja Viljandi, sel nädalavahetusel ka Tartu. Vastutasu kokkuleppel. Samas võin Tiinale pakkuda kõrvitsat, mille saaksin järgmiseks nädalaks Tallinna toimetada. Suuruse (või pigem väiksuse) osas peaks eraldi kokku leppima, kuna meil on neid xs-ist xxl-ini :)
Kirsike
Abikokk
2010-10-20 09:59:52
ErleS:
Samas võin Tiinale pakkuda kõrvitsat, mille saaksin järgmiseks nädalaks Tallinna toimetada. Suuruse (või pigem väiksuse) osas peaks eraldi kokku leppima, kuna meil on neid xs-ist xxl-ini :)
Kui kõrvitsaid nii palju üle, siis ka mina leiaks ühele väiksemat sorti kõrvitsale rakenduse:)

Lindude toitmine

Liilia
Abikokk
2010-10-20 11:23:43
kõrvitsaid saan pakkuda, aga ebaküdooniaid on edalgi sel aastal vähe

Köögitoimkond

Tiina
Abikokk
2011-09-19 22:28:34
Proovime sel aastal uuesti :) Oleksin hirmus tänulik, kui kellelgi on üle ebaküdooniaid ja ta neid lahekesti jagaks sellele, kellel ebaküdooniatest parasjagu puudus. Tasu osas saab kokkuleppele.

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-09-19 22:42:24
Tiina:
Proovime sel aastal uuesti :) Oleksin hirmus tänulik, kui kellelgi on üle ebaküdooniaid ja ta neid lahekesti jagaks sellele, kellel ebaküdooniatest parasjagu puudus. Tasu osas saab kokkuleppele.
Tiina, ma viilutasin-suhkrustasin ca 700 g vilju täna hommikul ja meie väikese pere jaoks sellest piisas. Ja need olid vaid ema ebaküdooniad, meil endil ka aias viljakas põõsas. Kuna Zoozi lahkus minu juurest üsna väikese kotiga, siis kahtlustan, et neid ebaküdooniaid jaguks Sullegi!?

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Zoozi
Abikokk
2011-09-20 07:44:29
Pille:
Tiina:
Tiina, ma viilutasin-suhkrustasin ca 700 g vilju täna hommikul ja meie väikese pere jaoks sellest piisas. Ja need olid vaid ema ebaküdooniad, meil endil ka aias viljakas põõsas. Kuna Zoozi lahkus minu juurest üsna väikese kotiga, siis kahtlustan, et neid ebaküdooniaid jaguks Sullegi!?
Pille, aitäh! Võtsin kuus tükki, minust jäi sinna veel natuke :)

Zoozi tegemised

Tiina
Abikokk
2011-09-24 14:20:07
Suur tänu Pillele imeilusate ebaküdooniate eest! Leidsin Viimsi taluturult veel ühe kotitäie. Selleks talveks ebaküdoonia mure siis murtud.

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-09-24 14:47:23
Tiina:
Suur tänu Pillele imeilusate ebaküdooniate eest! Leidsin Viimsi taluturult veel ühe kotitäie. Selleks talveks ebaküdoonia mure siis murtud.
Võta heaks, Tiina! Ja vabandused, et me turul pärast teineteist enam ei leidnud - see hull hoovihm (ps hetkel on siin soe päike ja sinine taevas!), turumelust tüdinenud lapsuke jne jne..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com