Zapxpxau Abikokk 2011-03-16 21:27:42 |
Küdooniad on väga maitsvad kui õigesti teha :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-03-30 11:50:21 |
Kopeerisin Zapxpxaud, üllatavalt hästi õnnestus :P |
|
Infanta Kokaõpilane 2011-10-03 13:04:52 |
Kas kellelgi on head küdooniamoosi retsepti? tahaks teha just moosi, mitte dulce de membrillot :) Hea oleks ka, kui see hirmmagus ei tuleks... | |
Infanta Kokaõpilane 2011-10-06 19:29:11 |
Infanta:
Tegin oma väikese aruga ise ära :) Kolleeg andis nõu küdooniad tervena potti pista, sest kui viljaliha ümber pehmeks keeb, on südamikku kerge eemaldada. Suhkrut panin lihtsalt maitse järgi. Päris toredasti kukkus välja :) Kas kellelgi on head küdooniamoosi retsepti? tahaks teha just moosi, mitte dulce de membrillot :) Hea oleks ka, kui see hirmmagus ei tuleks... |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-10-26 10:55:17 |
Infanta:
Infanta:
Tegin oma väikese aruga ise ära :) Kolleeg andis nõu küdooniad tervena potti pista, sest kui viljaliha ümber pehmeks keeb, on südamikku kerge eemaldada. Suhkrut panin lihtsalt maitse järgi. Päris toredasti kukkus välja :)Kas kellelgi on head küdooniamoosi retsepti? tahaks teha just moosi, mitte dulce de membrillot :) Hea oleks ka, kui see hirmmagus ei tuleks... Vernanda tegi imeilusat ja väga maitsvat (jah, oli au mekkida) Itaalia stiilis küdooniamarmelaadi ehk cotognata't. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-07-21 01:00:26 |
Ma kilkan ja eputan veidi - meie tunamullu istutatud küdooniapuu kannab tänavu vilju :) Hetkel veel väikesed, aga eks ma raporteerin, kui õige aeg on käes... | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-10-22 11:42:13 |
Pille:
Ma kilkan ja eputan veidi - meie tunamullu istutatud küdooniapuu kannab tänavu vilju :) Hetkel veel väikesed, aga eks ma raporteerin, kui õige aeg on käes... Tänavu olid viljad veidi suuremad juba :) Siin üks juulis tehtud pildike: Siin septembri lõpus tehtud foto: Neli ilusat küdooniat oli tänavu, tulebki nüüd välja mõelda, kuidas neid kõige väärilisemalt kohelda :) |
|
Martiina Abikokk 2013-10-22 14:40:54 |
Olen küdooniate koha pealt väga rumal, seega küsin. Nägin neid hiljuti poes, mõtlesin siis, et kas nende valikul peab ka midagi tähelepanelikult vaatama- et kas vili peab olema kõva või pehme? Nagu õun, et pigem kõva? Ja alati peab läbi küpsetama, jah? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2018-12-08 22:11:36 |
Martiina:
Olen küdooniate koha pealt väga rumal, seega küsin. Nägin neid hiljuti poes, mõtlesin siis, et kas nende valikul peab ka midagi tähelepanelikult vaatama- et kas vili peab olema kõva või pehme? Nagu õun, et pigem kõva? Ja alati peab läbi küpsetama, jah? Parem hilja kui mitte kunagi, eks :) Poest otsi kõvemat ilusa kollase koorega ja plekkideta vilja. |
|
<< < 1 | 2 > |