SUSHIHOUSE, Solarise keskus, Tallinn

Netcat
Abikokk
2010-09-28 16:07:01
Eelmisel nädalal väisasin seda esimest korda, ostsin sealt koju kaasa. Ei olnud tore. Esiteks juba teenindus oli kuidagi äraolevalt ebalev. Sushi ise pandi tillukesse kilekotti, mitte nagu Silkist saab korraliku paberkoti kaasa. Ja juba teel koju täheldasin mingit õrna pisut pentsikut lõhna, mis tundus levivat sealt sushi juurest. Kodus selgus, et riis oli tuim ja maitsetu (nagu poleks üldse äädikat pandud), nigiri peal olnud lõhe polnud oma esimeses värskuses, makirulle ümbritsevad seesamiseemned olid tugevasti kõrbenud - aga kõige tipp oli hiidkrevett. See oli nii kuivetunud, et meenutas pigem hiidkreveti pinnalaotust. Ja lõhnas ka kahtlaselt. Ma pole sellist äravanutatud hiidkrevetti isegi mitu päeva poe külmletis seisnud sushikarbis näinud. Maitsesin seda korraks hambaga, aga alla neelata ei julgenud, viskasin ära.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Kätrin
Abikokk
2010-09-28 16:11:13
Oi, kui kurb kogemus :( Mina olen seal käinud oma kümme korda - söönud sushit ja erinevaid don-roogasid ning alati on olnud kõik värske, hõrk ning tõeliselt maitsev. Kaasavõttes on jah, see kilekott kahtlane, aga kõik muu ikka tuntud headuses. Ka teenindus on alati ok olnud - ei midagi nooblit aga viisakas ja ok.

Kätrini kokkamispäevik

Tiina
Abikokk
2010-09-28 20:42:06
Tore, et ma ainuke pole, kes selle kohaga rahul :) Sest kahtlustan, et ega ma suurt vahet ei teegi, mis sushi-ilmas hea ja mis nii väga mitte. Hinnad on mõistlikud ja mulle on maitsenud.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Kätrin
Abikokk
2010-09-28 21:15:35
Mina olen jällegi sushi suhtes väga tundlik ja näiteks sushihousi omleti sushit ei võta ma suu sissegi, sest see on neil seal mingi zelatiiniga magus munahüüve, mitte keeratud omlett. Aga riis ja lõhe on alati tasemel. Ingver ja soja ja wasabi ka :)

Kätrini kokkamispäevik

Fre
Abikokk
2012-12-14 21:52:51
[1quote]Eelmisel nädalal väisasin seda esimest korda, ostsin sealt koju kaasa. Ei olnud tore. Esiteks juba teenindus oli kuidagi äraolevalt ebalev. .... Kodus selgus, et riis oli tuim ja maitsetu (nagu poleks üldse äädikat pandud).[/quote] Kaks aastat möödas, seis sama. Riis on tõeliselt imelik, nagu tavaline puder. Ja supermarketi kassapidajad on tänapäeval ka paremad kontaktiloojad kui sealsed teenindajad.
Tiina
Abikokk
2012-12-15 21:43:18
Ma pean ka nüüd oma arvamust korrigeerima. Viimane kord maitses sushi halvasti. Kohe väga halvasti.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Mercy
Kokaõpilane
2013-04-10 00:39:27
Ei ole üldse rahule jäänud, kui sinna sattunud olen. Sushi pole ilus välja näinud ega hästi maitsenud ja üldiselt on mõistlikum minna lähedal asuvatesse parematesse kohtadesse!
Amööb
Abikokk
2013-04-27 14:56:01
Kas Rotermanni kvartalis on sama tendents?

Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella.

Triin28
Abikokk
2013-07-01 02:53:39
Käisin kursusekaaslasega seal einestamas. Ma pole siiani kindel, kas jäin külastamisega rahule. Iseenesest oli sushi maitsev, samas riis oli kuidagi maitsetu. Ma ei teagi nüüd. Ja teenindaja- alguses oli tähelepanelik, kuid hiljem vaadati meist lihtsalt läbi. Selleks, et üldse arvet maksta, pidime ikka ise päris palju vaeva nägema. Kindluse mõttes kavatsen puhkuse ajal veel korra sinna sööma jõuda, siis ehk kujuneb ka mingisugune kindel arvamus välja :)
Triin28
Abikokk
2014-01-24 18:16:03
Olen nüüd kahel korral veel seal käinud ja ei ole eriti rahul olnud. Riis on kahjuks minu arvates liiga maitsetu ja kuiv...