GÜLLÜOGLU, Rävala pst 2, Tallinn

Marju
Abikokk
2010-07-04 18:39:56
Lõpuks astusin sinna sisse ja miskit ostmata välja tulla ei saanud. Oli igasuguseid põnevaid soolaseid küpsetis, magusatest rääkimata. Kuidagi midagi pikemalt ei oskagi arvustada, kõik küpsetised ja maiustused olid jube head ja nädala kalorivajadus sai mõne minutiga rahuldatud :) Hinnad olid sellised enam-vähem väljakannatatavad. Julgen soovitada vähemalt uudistamiseks, kuid külla minnes miskit erilist maiust kaasa otsides võiks see olla üsna õige koht, kust otsida.
Fre
Abikokk
2010-07-05 22:58:51
Oot mis asi see üldse on, pood või kohvik või? Jutt tundub huvitav aga jääb mulje justkui oleks koht ise 'common knowledge'.... mina kuulen esimest korda.
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-07-05 23:36:47
Fre:
Oot mis asi see üldse on, pood või kohvik või? Jutt tundub huvitav aga jääb mulje justkui oleks koht ise 'common knowledge'.... mina kuulen esimest korda.
See on see Türgi maiustuste pood, kust saab osta maitsvat baklavat jms. Kohapeal saab ka kohvi juua :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Ullike
Abikokk
2010-07-09 15:37:52
Kuhu poole see Rävala 2 jääb? Kaubamaja või Solarise poole?

Söömine on ainuke töö, mis toidab

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-07-09 15:44:23
Ullike:
Kuhu poole see Rävala 2 jääb? Kaubamaja või Solarise poole?
Kaubamaja poole. Vertigo ja Euroesinduse sissepääsust paremale paar sammu. Väikesed lauad on ukse ees, selle järgi tunnete ära.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Marju
Abikokk
2010-07-10 10:07:15
Fre:
Oeh, täitsa minu viga. Loen nüüd ise ja vaatan, et mittemidagiütlevamalt annnab ikka kirjutada. Nagu Pille juba täpsustas, Türgi maiustused ja soolased pirukakesed on seal, kaasaostmiseks ja kohapeal söömiseks. Lisaks reklaamivad nad hommikusööki. Torte saab ka tellida. Mul siin kõrval reklaamvoldikul on pildid: baklava pistaatsiapähklitega, Tel kadayif (kadayif niitnuudlid siirupi ja pähklitega), Sarma.
Fre
Abikokk
2010-07-10 20:20:10
Tänud kõigile selgituste eest, kui tööle lähen peale suve siis vaatan sinna kindlasti sisse, asukoht jääb suht lähedale.
Ullike
Abikokk
2010-07-11 11:09:57
Tel kadayif (kadayif niitnuudlid siirupi ja pähklitega), No oli siis nüüd nii vaja täpsustada! Tõmba või ennast lõhki: aega linna minna pole - aga kadayifi järgi tahaks joosta....

Söömine on ainuke töö, mis toidab