Itakene Abikokk 2010-06-12 18:02:06 |
Soovin teada, kus kasutada aed-piparrohtu. Mul on kuivatatud kujul, Piprapoest ostsin. :P | |
Tiina Abikokk 2010-06-12 19:22:36 |
Aed-piparrohi sobib eriti hästi koos ubadega, suviste aedoakaunade keetmisel kohustuslik. Aga muidu sobib mu meelest igale poole, kuhu muudki maitserohelist panna. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-06-12 22:08:12 |
Siin väike valik retsepte aed-piparrohuga. | |
Itakene Abikokk 2010-06-13 17:40:53 |
Aitäh, mul ei õnnestunud ühtki retsepti leida miskipärast. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-06-13 17:43:07 |
Itakene:
Itakene, aineotsingus on aed-piparrohi täitsa olemas - tuli see sealt valida lihtsalt. Märksõnaotsingusse pole ma tõesti piparrohtu eraldi lisanud.
Aitäh, mul ei õnnestunud ühtki retsepti leida miskipärast. |
|
Netcat Abikokk 2010-06-13 23:06:23 |
Minu jaoks muutis aed-piparrohi söödavaks klassikalise hakklihakastme. Enne seda ei pidanud ma sellest roast eriti lugu. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pirku Kokaõpilane 2011-08-10 10:40:16 |
praegu on maakaup.ee netipoes saadaval mahedaid maitsetaimi ja erinevaid salatilehti ja segusid. Proovisin eksootilist segu iisopi ja kurgirohuga. Tomat juurde ja kastmeks lahjendasin pesto õunamahlaga. VÄGA hea tuli. Ei teagi kust mujalt värket ja erilisemat salatikraami saab Tallinnas. Mahe ka veel ja punt on alla 1 €. | |
Heleen Abikokk 2011-08-11 02:05:38 |
Mul kasvab aed-piparrohi rõdul potis ja praeguseks on see õitsema hakanud. Kuna mul on aed-piparrohi esimest aastat, siis võib-olla targemad räägivad, kas võin veel lehti kuivatamiseks noppida või olen hiljaks jäänud?
Meelde on jäänud kusagilt aga see, et aed-piparrohtu lihatoitudes eriti ei kasutata. Mina olen maitsestanud sellega ühepajatoitu ja moussaka-laadset ahjurooga ning nagu Tiina mainis, ubadele on selle taime lisamine tõesti geniaalne! Armastus käib kõhu kaudu :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-08-11 07:53:38 |
Tiina:
Tiinal õigus. Saksakeelne nimi on ka vihjeks, et just ubadele tuleb lisada :)
Aed-piparrohi sobib eriti hästi koos ubadega, suviste aedoakaunade keetmisel kohustuslik. Aga muidu sobib mu meelest igale poole, kuhu muudki maitserohelist panna. |
|