Kirjastus PEGASUS kokaraamatud ja toitumise teemalised raamatud

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2014-04-09 11:48:26
JAMIE TEEB. Põgeneja lõbusad retseptid Jamie Oliver Jamie uus raamat pakub reaalsusest põgeneja lustlikke retsepte. Sellesse seikluslikku kokaraamatusse on kogutud parimad palad nendest põnevatest riikidest, mida Jamie on hiljuti külastanud, aga ka täiesti uued road, mida Jamie on valmistanud ümbritsevaid mõjutusi arvestades. Ta on võtnud nendest imekaunitest paikadest mõned tuntud ja huvitavad road ning neid veidi mugandanud, et saaksite omaenda koduköögis kerge vaevaga teha ehedaid Hispaania paellasid, Maroko tajine´e ja Itaalia risotosid. Tänapäeval on tihti odavam lennata nädalalõpuks teise riiki kui hüpata rongile ja sõita avastama oma kodukandi erinevaid piirkondi. Jamie ei ütle, et me peaks seda kogu aeg tegema, kuid aeg-ajalt on lausa imetore võtta süda rindu, igapäevarutiinist põgeneda ja ammutada endasse teiste rahvaste kultuuri. Piisab üksnes mujale sõitmisest ja nende fantastiliste maitsete, inimeste ja kohtade avastamisest, mis asuvad kõigest paari tunni kaugusel sinu majauksest. Seega, kui oled kaalunud mõnda kindlasse kohta sõitmist, aga ei ole veel jõudnud piletit broneerida, siis Jamie soovitab sul seda teha! Sa tuled tagasi optimistlikuna, täis ilusaid mälestusi, rääkimata ideedest maitsvate toitude valmistamiseks. Kuniks sa aga pole seda teinud, luba sellel Jamie raamatul tutvustada endale mõningaid fantastilisi uusi retsepte ja maitseid, mida ta on avastanud, ning vahest isegi viia sind uuesti kokku retseptidega, mida sa oled oma puhkustel armastanud ja nautinud, aga pole kunagi osanud ise teha! Jamie Oliver alustas söögivalmistamist 8-aastaselt oma vanemate pubis, Essexis Claveringis asuvas kohas nimega The Cricketeers, ja on töötanud end maailma tippkokkade sekka. [/i] Ta asutas Londonis restorani Fifteen ja sellega seotud heategevusühingu Fifteen Foundation, mis koolitab kokkadeks raskesse olukorda sattunud noori. Praegu on üle maailma kokku kolm Fifteen restorani: Cornwallis, Amsterdamis ja Melbourne´is. Jamie on avanud Suurbritannias ka keti äripiirkondades asuvaid restorane nimega Jamie Itaalia. 2005. aastal viis Jamie Inglismaal läbi kampaania koolilõunate kvaliteedi parandamiseks ning sundis läbi liikumise Feed Me Better valitsust olulisel määral senist poliitikat muutma. [i]Jamie avaldab oma väljaandeid nii Inglismaal kui ka kõikjal üle maailma, samuti omaenda ajakirjas Jamie Magazine. Ta elab Londonis ja Essexis koos oma naise Joolsi ja nelja lapse, Poppy, Daisy, Petali ja Buddyga. NB! Mul on KOLM eksemplari, mis lähevad loosimisele kõikide nende vahel, kes aprillikuu jooksul nendes kolmes foorumiteemas ehk alamkategoorias VÄLJAS SÖÖMINE oma muljeid ja kogemusi ja soovitusi jagavad!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2014-04-17 18:59:55
Aet Trisbergil (Nami-Namis AET) on ilmunud uus kokaraamat Eesti laste lemmiktoidud, esitlus järgmisel nädalal:

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2014-09-02 14:43:54
PALEO TOITUMINE ARDI RAVALEPIK Pegasus, 2014 Ardi Ravalepiku kirjutamisstiil on muhe, infotihe ja motiveeriv. Ta ei veena, vaid selgitab toitumise paljudele teadmata tõdesid lihtsas, huvitavas ja igale vanusele arusaadavas keeles. Lisaks käivad autori sõnad ja teod käsikäes: Ardi ise on paleodieedi abil võitnud psoriaasi, mis annab raamatule erilise veenvuse. Raamatu tõeliseks pärliks on aga enam kui 100 lehekülge tervislikke ja inspireerivaid paleo retsepte. Oled sa kunagi mõelnud, miks osa tervislikuna näivaid toite polegi tervisele nii head? Inimeste toidulaud on viimase kümne tuhande aastaga drastiliselt muutunud. Viimased mõnikümmend aastat on olnud lausa hullumeelsed. Paraku pole meie organism rakutasemel nii palju kohanenud, et kõigi nende uute aretatud toitudega toime tulla. Meie praegune toidusedel koosneb rõhuvas osas toitudest, mida veel vaevalt 100–200 aastat tagasi ei eksisteerinud. Paleodieet ei ole imeravim ega lahendus kõigile tervisemuredele, küll aga hea võimalus oma tervise üle taas kontroll haarata. Eriti kui näib, et rong on juba ammu läinud.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2014-10-13 17:37:07
SÖÖ JA SÄRA: Tervisest ja toitumisest naistele 40+ Toitumise muutmise, kaalu normaliseerimise ja vajadusel ka lisatoitainete võtmisega saab oma tervise ja hea enesetunde huvides väga palju ise ära teha ning sedakaudu reguleerida ka organismi üldist toimimist.Tervist toetavate eluviisidega naine läbib üleminekuperioodi reeglina palju väiksemate igapäevaelu häirivate sümptomitega. Kui aga üleminekueaga seostatav probleemistik päevakajaliseks muutub, ei ole kunagi hilja teha oma toitumises ja elukorralduses muutusi, sest hormonaalsed kõikumised toovad välja pisimagi ebakõla, mis seni elu otseselt häirinud ei ole. Veresuhkru tasakaalu toetav toitumine, antioksüdantiderikka taimse toidu osakaalu ja n-3 rasvhapete suurendamine menüüs, kaalu normaliseerimine jmt aitavad vähendada terviseriske ning menopausi sümptomaatikat leevendada. Ilmus septembris 2014, pehmed kaaned, 192 lk

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2014-11-11 19:30:25
Pressiteade Ilmunud on uus eestikeelne taimetoidu kokaraamat "Tähtpäevad taimetoiduga" on Vegan Restoran V peakoka ja perenaise uus vegan-kokaraamat, mille seitsmes peatükis leidub 100% taimetoiduretsepte enam levinud tähtpäevade tähistamiseks. Raamat pakub üle kuuekümne retsepti, tutvustades nii taimset jõululauda kui ka pikniku- ja sünnipäevatoitusid. Näiteks saab teada, kuidas valmistada pähklitest taimset pashat ning maitsvat võileivatorti. "Muidugi sobivad kõik retseptid ka igapäevaseks nautimiseks," lisab Vegan Restoran V peakokk Mikk Mägi. Igas peatükis leidub eel- ja pearoogi, suupisteid, magustoite ja jooke. Raamatu retseptid koosnevad ainult taimset päritolu toiduainetest, välistades liha, loomadelt pärit piima ja piimatooted ning muna. Märgistatud on ka toortoit ning gluteenivabad road. "Veel ühe eestikeelse kokaraamatu ja ka oma restoraniga püüame murda müüti igavast ning üksluisest taimetoidust. Tegelikult on taimetoidumaailmas väga palju põnevat ning uue raamatuga pakumegi välja ideid erinevateks aastaaegadeks, näidates, et taimetoit võib olla põnev, maitsev ja toitev igal ajal." selgitab Mikk Mägi. Raamatu autorid, Mikk Mägi ja Loore Emilie Raav, on ise taimetoitlased ning peavad Tallinna vanalinnas taimetoidurestorani Vegan Restoran V. Imeilusad pildid on raamatusse pildistanud Krõõt Tarkmeel. Raamatuesitlused toimuvad 13.novembril kell 17:30 Viru Keskuse Rahva Raamatus ja 14.novembril kell 17:30 Tartu Kaubamaja Apollos. Raamatu on novembris 2014 välja andnud kirjastus Pegasus. Lisainfot raamatu kohta: www.pegasus.ee/raamat/tahtpaevad-taimetoiduga Loore Emilie Raav ja Mikk Mägi +372 56466487 Vegan Restoran V Rataskaevu 12, Tallinn www.veganrestoran.ee

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2014-12-13 12:47:39
MAGUSAKUNST Sandra Sentjurin Kirglik noor koogimeister Sandra Sentjurin võttis kaks kohvrit ja lendas Inglismaale, et hakata kulinaariaõpilaseks koolis nimega University College Birmingham, kus tema juhendajaks sai teiste hulgas ka Briti peaministri endine peakondiiter Graig Gent. Viimane oli Sandrale raamatu valmimise juures nii nõu kui jõuga abiks, et sünniks ikka see tõeline „Magusakunst“. Sellest raamatust leiate nii torte pidupäevadeks, magustoite sõpradele pakkumiseks kui ka küpsetisi õhtul pereringis nautimiseks. Mugavaks kasutamiseks on retseptid jaotatud marjade-puuviljade järgi. Iga vilja kohta on kolm retsepti: tort, magustoit ja küpsetis. Nii jätkub valikuvõimalusi igaks hooajaks! Sandra Sentjurini sulest on varem ilmunud ka raamat „Magustoitudega ümber maailma“. Kirjastus "Pegasus", november 2014, 128 lk

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2014-12-15 17:01:29
Pille:
Pressiteade Ilmunud on uus eestikeelne taimetoidu kokaraamat "Tähtpäevad taimetoiduga" on Vegan Restoran V peakoka ja perenaise uus vegan-kokaraamat, mille seitsmes peatükis leidub 100% taimetoiduretsepte enam levinud tähtpäevade tähistamiseks. Raamat pakub üle kuuekümne retsepti, tutvustades nii taimset jõululauda kui ka pikniku- ja sünnipäevatoitusid. Näiteks saab teada, kuidas valmistada pähklitest taimset pashat ning maitsvat võileivatorti. "Muidugi sobivad kõik retseptid ka igapäevaseks nautimiseks," lisab Vegan Restoran V peakokk Mikk Mägi. Igas peatükis leidub eel- ja pearoogi, suupisteid, magustoite ja jooke. Raamatu retseptid koosnevad ainult taimset päritolu toiduainetest, välistades liha, loomadelt pärit piima ja piimatooted ning muna. Märgistatud on ka toortoit ning gluteenivabad road. "Veel ühe eestikeelse kokaraamatu ja ka oma restoraniga püüame murda müüti igavast ning üksluisest taimetoidust. Tegelikult on taimetoidumaailmas väga palju põnevat ning uue raamatuga pakumegi välja ideid erinevateks aastaaegadeks, näidates, et taimetoit võib olla põnev, maitsev ja toitev igal ajal." selgitab Mikk Mägi. Raamatu autorid, Mikk Mägi ja Loore Emilie Raav, on ise taimetoitlased ning peavad Tallinna vanalinnas taimetoidurestorani Vegan Restoran V. Imeilusad pildid on raamatusse pildistanud Krõõt Tarkmeel. Raamatuesitlused toimuvad 13.novembril kell 17:30 Viru Keskuse Rahva Raamatus ja 14.novembril kell 17:30 Tartu Kaubamaja Apollos. Raamatu on novembris 2014 välja andnud kirjastus Pegasus. Lisainfot raamatu kohta: www.pegasus.ee/raamat/tahtpaevad-taimetoiduga Loore Emilie Raav ja Mikk Mägi +372 56466487 Vegan Restoran V Rataskaevu 12, Tallinn www.veganrestoran.ee
Hetkel on raamatule sooduspakkumine: Pakkumine kehtib aasta lõpuni ja raamatut saab selle hinnaga osta vegan-restoranist V (Rataskaevu tn).

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 1 | 2 | 3 | 4 >