Müüa köögimandoliin

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-05-07 15:50:23
Tziiki:
Pille:
Tziiki:
mina-mina :)
Tziiki, aga kaua Sa seal Rootsimaal veel pesitsed?
oi ma siin veel tervelt 2 kuud-1.juuli koju. Aga kui Sa oled lahkelt nõus selle mandoliini mulle müüma, siis annaksin kodus igatseva meespoole nime ja aadressi, siis saaksid postiga saata (olen vabalt nõus postikulu võrra rohkem maksma)-sest arvan, et meespool veidi häbelik ja liialt hõivatud, et pakki kellegi käest otsima minna ja ei taha, et see Sul ka seisma peaks minu pärast :)
No eks ma ootan Su ära :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-03-13 11:14:11
No nii.Ikka vaatab see mandoliin mulle sahvris otsa :O Tziiki? Fre?

ErleS
Abikokk
2011-03-13 11:53:21
Kui keegi seda mandoliini enam ei soovi, siis pretendeeriksin ise sellele :) Olen juba mõnda aega mõelnud mandoliini ostmisele, aga ei ole poes sellise otsa sattunud, mille kohe korvi tahaks tõsta.
Tziiki
Abikokk
2011-03-13 11:57:09
Pille:
oi aga ma ikka endiselt tahan seda (oma mäletamist mööda saatsin suvel tagasi jõudes Sulle meili ka-või mäletan ma midagi valesti?), kui see nüüd kellelegi teisele ära lubatud veel pole Aga kuidas see minuni võiks jõuda-ma ise Tallinnasse kohe üldse ei satu...postiga?

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-03-13 17:38:06
Tziiki:
Pille:
oi aga ma ikka endiselt tahan seda (oma mäletamist mööda saatsin suvel tagasi jõudes Sulle meili ka-või mäletan ma midagi valesti?), kui see nüüd kellelegi teisele ära lubatud veel pole Aga kuidas see minuni võiks jõuda-ma ise Tallinnasse kohe üldse ei satu...postiga?
Tziiki, ma tõesti ei suuda meenutada, kas sain Su kirja või mitte. Mis muidugi ei tähenda üldse seda, et Sa seda saatnud ei oleks :) Ma loodan väga lähinädalail Tartusse suurema Nami-Nami saadetise teha (Triinpvr, Koopatibi, Frieda, Aniitrami auhinnaraamatud-pakid) ja saaks Sinu jaoks selle mandoliini ju ka sinna panna. Uurin..

Tziiki
Abikokk
2011-03-13 19:10:59
Pille:
Ma loodan väga lähinädalail Tartusse suurema Nami-Nami saadetise teha (Triinpvr, Koopatibi, Frieda, Aniitrami auhinnaraamatud-pakid) ja saaks Sinu jaoks selle mandoliini ju ka sinna panna. Uurin..
oo, see oleks suurepärane. Ma kohe väga-väga-väga tahan seda mandoliini :)

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-03-21 13:15:27
Tziiki, Su köögimandoliin on Jaanikaanti käes ja Tartus. Võta palun temaga ühendust, eks!

<< 1 | 2 >