Netcat Abikokk 2010-03-25 13:13:52 |
Mulle tundub, et ega inspektor läbi seinte ei saa tulla - enne tema sisselaskmist võib lapse ju köögist minema viia. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Tziiki Abikokk 2010-03-25 13:59:04 |
Netcat:
lapse võib ära viia jah, aga kas põrandal oleva kausi, kulbi ja mänguauto kohta väidad, et ise mängisid pirukateo vahepeal :D Mulle tundub, et ega inspektor läbi seinte ei saa tulla - enne tema sisselaskmist võib lapse ju köögist minema viia. As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Netcat Abikokk 2010-03-25 14:24:13 |
Tziiki:
Tuleb rajada põranda alla peidukas, lükkad kangi ja kogu kraam kaob pöördluugi alla. OK see läheks juba liiga konspiratiivseks... :P Netcat:
lapse võib ära viia jah, aga kas põrandal oleva kausi, kulbi ja mänguauto kohta väidad, et ise mängisid pirukateo vahepeal :DMulle tundub, et ega inspektor läbi seinte ei saa tulla - enne tema sisselaskmist võib lapse ju köögist minema viia. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Helen Kokaõpilane 2010-03-25 23:08:28 |
Mina arvan, et ära löö nii kergelt käega. Julge pealehakkamine on pool võitu. Kui vaadata Toiduameti lehelt teavitanute aadresse, siis ma küll ei usu, et kõigil hirmsuured köögid on. Põhiline on see, et köök ja töövõtted on puhtad, suudad välistada toidu saastumise ja hoiutingimused on sobivad. Kindlasti on alternatiiv ka laste osas (küpsetad siis, kui nad magavad, saadad kellegagi õue jalutama vmt). Alusta enesekontrolliplaani koostamisest- selle käigus saad vastused küsimustele, kas suudad nõuetele vastata. PS! Väga hea koolitus oli firmas GreenClean, jäin väga rahule. http://heleniretseptid.blogspot.com |
|
Kolhoositar Kokaõpilane 2010-04-12 10:37:48 |
Olles seoses hariduse omandamisega läbinud praktika nimetatud asutustes tahaksin ka julgustada Mutskit ja teisi tublisid küpsetajaid: -üldjuhul inspektor ei tule ilma hoiatamata. Hoiatamata tullakse siis, kui on kaebus olnud. -ühtegi ettevõtet ei jõuta tegelikult külastada rohkem kui kord aastas, kui sedagi. Ehk on midagi tänaseks muutunud, kuigi eriti ei usu... -see, kus su laps mängib ei ole inspektori asi. Ühesõnaga, ära rõhuta seda, et su laps mängib seal kus sa toitu valmistad. -kui tahad kõik ohud siiski välistada, siis tee lapsele ka tervisetõend ja võid julgelt öelda, et laps tõepoolest töötabki sinu köögis ; ) Jõudu ja ootan ka huviga edulugusid! | |
Mutski Kokaõpilane 2010-04-19 09:51:27 |
Otsustasin esialgu tuttavatele kooke küpsetada,et oleks näha kas üldse turgu on. Ja tundub,et on .Tellitakse uuesti ja eks kui keegi maitsta saab siis uurib,et kust sai. Tahaksin tõesti paberiasjad ka korda ajada siis oleks mul ka enda süda rahul aga eks näis- mul köögi suuruseks vaid 8 ruutu.Kuskilt just lugesin,et saare naised olla teinud sellise ühisköögi mis vastab nõuetele ,et siis seal võib küpsetada ja neid asju võib hiljem ka müüa.Vist kusagile rahvamajja tehti .Selline koht oleks tore. | |
Mutski Kokaõpilane 2010-04-30 12:20:49 |
Nii mina nüüd siin hõiskan- sain kätte Toiduameti loa. Asi polnud üldse nii keeruline kui arvasin. Veeproovid võtsin, tervisetõendi tegin ja avaldus kodusküpsetamise kohta ning enesekontrolliplaan. See, et väike köök polnud mingiks takistuseks. | |
Enely Abikokk 2010-04-30 12:41:24 |
Kui saladus ei ole, siis kui palju umbes see kõik maksma läks?:) Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
Mutski Kokaõpilane 2010-04-30 14:35:41 |
Enely:
Tegelikult pole üldse kallis. Veeproovid 2 tk maksavad umbes 400.- kokku. Minul käis inspektor kodus ka see maksis 121.- (inspekteerimistasu). Ja ongi kogu lugu. Kui saladus ei ole, siis kui palju umbes see kõik maksma läks?:) |
|
Enely Abikokk 2010-04-30 14:37:28 |
olen pehmelt öeldes üllatunud :), aga mingid edaspidised jooksvad kulud on ka? Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >> |