Vernanda Abikokk 2010-04-23 08:20:03 |
aga mulle meeldib just mannapuder, kui on tehtud piimaga, ei ole liiga paks ja on sees nii sool kui suhkur. väga viis. | |
Sirliiz Abikokk 2010-04-23 08:38:53 |
Ma olen ka mannapudru parteist, teen meega. Jube hea. Igasugused nelja-, viie- ja kaerahelbepudrud on ka täitsa ok ja teen suhteliselt sageli. | |
Enely Abikokk 2010-04-28 20:56:57 |
Olen täielik pudrusõltlane, tavaliselt söön kas riisihelbeputru(sisse kindlasti rosinad, vahel kakoga vahel lisan kardemoni, vahel näiteks maasikaid), sama jutt ka hirsipudru ja mannapudru juurde. Söön ka kaera ja tatrahelbeputru, aga need on ainsad variandid kuhu võisilm sisse käib, teistele variantidele võid ei lisa, ainult siis läheb mannapudru sisse või kui elukaaslane ka sööb (tema arust peab või kindlasti sees olema). Vahel teeme ka muid asju hommikusöögiks(vahvlid, pannkoogid, saiakesed jne), aga puder on ikka aukohal :)
PS! Puder ikka piimaga, kui piima pole jääb pigem puder tegemata kui veega teen :) Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
Kumbits Kokaõpilane 2010-05-02 23:50:45 |
Ma söön samuti pea iga hommik putru kui pühapäevahommikused pannkoogid ja peojärgsed turgutavad võileivad välja arvata. Üldiselt eelistan klassikat: kaerahelbe-, odra- või helbesegupuder vee ja piimasegus keedetuna koos vähese soolaga. Juhul kui plaanis on aga intensiivsem trenn või muidu väsitav päev, siis lisan kaerahelvestele täiendava energia saamiseks keetmise ajal ka banaani, rosinaid ja suhkrut. | |
Blondie Abikokk 2010-05-03 10:52:07 |
Olen välja töötanud variandi pudrust, mida saab süüa ilma moosita (sest kui juba moosi hakkan panema, siis läheb seda väga palju, pealegi on pärismoosidega kitsas ja poemoosid on üsna imelikud). Nimelt on minu lemmik neljaviljapuder kaneeli, kardemoni ja rosinatega (pudru sees, mitte peale puistatuna). Pudru keetmisel olen hommikuti küll kahjuks ebajärjekindel - jääb tegemata, kui on väga kiire või pole piima. | |
Meringue Abikokk 2010-05-03 12:34:50 |
Oh, milline pudruisu selle jutu peale tuli! Vanasti sai seda ikka aeg-ajalt keedetud, kuid kuna elukaaslane putru kohe üldse ei söö, siis endale üksinda keeta ka ei viitsi (mis on kergelt irooniline, kui mõtlema hakata, sest ühikas elades polnud mul mingit probleemi ainult endale putru teha :D). Aga muidu sõin peamiselt piimaga keedetud suurte kaerahelvestega putru - kees küll kauem, aga sel ajal sai juu muid hommikusi ettevalmistusi teha. Peale panin mesinikust vanaisalt saadud mett (mis soojal pudrul mõnusalt vedelaks sulas) ja korralikult kaneeli. Ma vist võin juba ette öelda, mis mu homne hommikusöök tuleb. :D | |
Kokkamas95 Abikokk 2010-06-10 13:20:41 |
Riisipuder rabarberiga | |
Kokkamas95 Abikokk 2010-07-11 10:03:24 |
Vanilline kaerakliipuder | |
Kokkamas95 Abikokk 2010-07-31 11:45:48 |
Helbe-mustasõstrapuder | |
Jaanikaant Abikokk 2010-08-11 11:38:21 |
Kuigi minu pudrusöömine jääb praktikas sageli ajanappuse taha, siis lapsele keedan igal hommikul pudru valmis. Nädalavahetusel sööme ka putru hommikuks(vaheldumisi pannkookidega). Sobivad kõik pudrud, kuigi kõige maitsvamad on neljavilja- ja seitsmevilja puder. Peale paneme siis vastavalt tujule, kas võid, moosi või hapukoort. | |
<< < 1 | 2 | 3 > >> |