PALEO: Paleodieet ehk toidulaud koopamehe moodi

Pille
Nami-Nami peakokk
2014-03-26 13:15:50
USA ajakiri BON APPETIT: 22 Paleo-Friendly Recipes to Go from Neolithic Neanderthal to Caveman Chic Broiled Mackerel with Scallions and Lemon Coconut blueberry smoothie (retsept nüüd ka Nami-Namis) Blood orange, beet and fennel salad Carrot and beet slaw with pistachios and raisins (see näeb imeline välja!) Spiced peppers and eggplant Ginger-lime cauliflower Roasted root vegetable salad with mint and pistachios Chicken paillars with Asian pear salad Sweet potato caramel (põnev!) Crispy Chicken Breasts with Chermoula and Escarole Grilled chicken with Board dressing Roast Provencal chicken Rack of lamb with baby turnips and mint salsa verde Roasted cauliflower with lemon-parsley dressing Celery-spiked guacamole with chiles Indian-style cauliflower Coal-roasted eggplants Grilled ratatouille salad (nii ilus!) Pork tenderloin with date and cilantro relish Crispy chicken with shallots Hanger Steak with Orange-Oregano Chimichurri Salt-and-pepper rib-eye

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2014-04-05 18:31:41
Thredahlia jagas FBs sellist artiklit: Paleolithic nutrition for kids: Why the traditional, high-starch "food pyramid" may be steering kids towards obesity and disease

Pille
Nami-Nami peakokk
2014-04-25 20:13:32
Paleo breakfast ideas @ Empowered Sustenance

Pille
Nami-Nami peakokk
2014-07-23 19:20:38
Artikkel New Yorkeris: Stone Soup: How the Paleolithic life style got trendy. Illustratsioon: Mike Ellis

Pille
Nami-Nami peakokk
2014-09-05 16:39:23
Ilmunud on esimene eestikeelne Paleo-raamat: 1. oktoobril loosin välja selle siinsamas teemas sõna võtnud nami-namikate vahel ühe eksemplari. Kes on Paleo-toidusedelit jälginud? Kuidas on läinud? Mis on meeldinud, mis on raskeks osutunud? Kui rangelt peate kinni Paleo soovitustest?

Fre
Abikokk
2014-09-06 13:30:45
Tegelikult mina tahtsin hoopis Pille käest küsida, et mis suhe Sul endal paleo ja koobaste ja muuga on. Oma GF söömise pärast eksin siia teemasse suht tihti ja vaatan et siin on valdavalt ikka üks saripostitaja Pille näol. Info muidugi huvitav. Mul endal see jabur mure, et GF-ga on kehakaal tõusma hakanud (niiet inimesed, sööge nisu, see hoiab kehakaalu korras ;-)). Kahtlustan et kompenseerin gluteeni kusagilt millegagi pahasti aga pihta pole saanud.
Pille
Nami-Nami peakokk
2014-09-07 11:36:35
Fre:
Tegelikult mina tahtsin hoopis Pille käest küsida, et mis suhe Sul endal paleo ja koobaste ja muuga on. Oma GF söömise pärast eksin siia teemasse suht tihti ja vaatan et siin on valdavalt ikka üks saripostitaja Pille näol. Info muidugi huvitav. Mul endal see jabur mure, et GF-ga on kehakaal tõusma hakanud (niiet inimesed, sööge nisu, see hoiab kehakaalu korras ;-)). Kahtlustan et kompenseerin gluteeni kusagilt millegagi pahasti aga pihta pole saanud.
Fre, ma olen liiga suur juustusõber Paleo-toitumise järgimiseks. Ja koogi- ja šokolaadisõber ka. Ehk siis puhtprofessionaalne huvi, et paremini orienteeruda ja vajadusel sobivaid retsepte pakkuda.

Silx
Abikokk
2014-09-08 00:57:16
Fre, gluteenivabad jahud ja poes müüdavad gluteenivabad saialised ja snäkilised on tegelikult palju suurema kaloraaziga kui nende tavalised variandid. Äkki sellest mure?

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Fre
Abikokk
2014-09-09 01:10:49
Silx:
Fre, gluteenivabad jahud ja poes müüdavad gluteenivabad saialised ja snäkilised on tegelikult palju suurema kaloraaziga kui nende tavalised variandid. Äkki sellest mure?
Ma ostsin just paari päeva eest oma esimese paki gluteenivaba jahu, niiet ma ei usu et selles asi on. Ma ei tarbi üldiselt gluteenivabu alternatiivtooteid vaid lihtsalt siis jätan söömata. Nt pastat ei söö, saia-leiba ei söö ja koogid teen ise gluteenivabad aga mitte GF jahuga vaid muude puhaste jahudega. Aga päris paleo tundub ikka keeruline, ma katsun siis niisama vähem magusat süüa, suvel on vist jäätist kole palju läinud ja sokolaadi olen ka hakanud sööma, seda küll korra nädala või paari jooksul, varem ei söönud üldse.
Martiina
Abikokk
2014-09-15 00:39:57
Paleodieet tundub täitsa asjalik, vähemalt ei ole väga ekstreemseks mindud :D Kuigi mina ei taha mitte teraviljadest loobuda, teeks elu nii keeruliseks (ja olgem ausad, ma ei näe hetkel selleks head põhjus ka). Tegin hiljaaegu tänu Nami-nami Facebooki lehel jagatud banaanipannkookidele ka ise neid pannkooke ning neist edasiarendatuna clafoutis moodi küpsetist. Ja mõlemad said väga mõnusad! Retseptid blogis.
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>