Ragne
Abikokk 2010-03-20 22:53:01 |
Mina valmistasin täna seoses saabuvate pühadega külalistele täna neljakäigulise lõuna. Menüüs: kalkunilihalõigud pähklikreemiga (kõrvale ahjusoojad kuklid), porgandi-läätsesupp kõrvitsaseemneõliga, pardifilee röstitud tomatitega magusaks halvaatrühvlid ja pühadekeeks Kõrvale loomulikult enda tehtud leib- üks seemnetega, teine köömnetega ja kolmas šokolaadi ja kaneeliga. Viimasest on saanud minu totaalne lemmik | |
Kairit
Abikokk 2010-03-21 08:09:42 |
Eile lõuna ja õhtusöök oli vanemate juures. Ahjukana, kartulid, juustukattega juurviljad, värske salat ja magusaks mannavaht piimaga. Mõnus ja kodune söök. | |
Nef
Kokaõpilane 2010-03-21 10:14:51 |
Eile: lõunasöögiks paar võileiba, õhtusöögi sõime sünnipäeval: kartulisalat, caesar, kanatiivad, kiluvõileivad ja siis imehea vaarika-jogurtitort :) | |
Dee
Abikokk 2010-03-21 12:33:29 |
Tere üle pika aja, kõik see Nami-Nami pere! :) Olen köögis üle pika aja jälle tagasi ja üüratu kokkamistuhin on peal. Lõunaks on praegu ahjus sealihapilaff ja magustoiduks hakkan tegema kohupiimakooki kirssidega. | |
Seenekas
Abikokk 2010-03-21 17:26:56 |
Meie eilne toit oli peaaegu kalasupp. Tegin küüslaugukartulitest inspireeeritud nö. kartulisupi, kuid mehe piimajuurviljasupi mittesöömise puhul ei julenud eriti vedelat teha. Sisse sai praetud kilusid. Maitsekooslus oli väga hea, aga pildid tulid tõeliselt ebaapetiitsed, kuna pidin ta veel üles soojendama, sest kohe ei tuldud laua äärde. Magusaks kadus mehe kõhtu minu meelest lausa purgitäis mingit moosi saial. | |
Kairit
Abikokk 2010-03-21 18:26:56 |
Täna tegin makaroni-hakklihavormi ja magusaks pannkooke. Nii tore, et lõpuks ometi on mu 10-aastane poeg ka pannkooke sööma hakanud (ta on paar korda elus maitsenud neid, aga pidanud neid täiesti mõttetuks toiduks) ja tänu sellele võlgnen ma Nigella pannkoogijahule. Selle retsepti järgi tehtuna on need tõega jube maitsvad... | |
Kiilike
Abikokk 2010-03-21 18:51:00 |
Lõunaks vürtsikad lihapallid seekord riisi ja punase kastega. Magusaks kissell kuivatatud õunte ja rosinatega suure vahukooremütsiga. Õhtuks laste soovil pudru ... maisitangust. | |
Elis
Abikokk 2010-03-21 19:40:13 |
Lõunaks oli meil veidi veel eilset Hernepüreesuppi suitsulõhega. Hiljem tulid ootamatud külalised- õnneks oli õhtuks kook valmis juba tehtud ja sai natuke koos nendega ka seda mekitud.
Õhtusöögiks ahjulõhe koos ahjukartulitega. Magusaks Kohupiimakook mustikate ja vaarikatega- see natuke, mis alles jäi. Kõigile väga maitses.
|
|
Sandra
Abikokk 2010-03-21 20:07:05 |
Lõunaks vürtsikas oalavašš ning õhtuks keedukartul ja seitanistrooganov. Kõht on niiii täis! | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-03-21 20:54:33 |
Eile päeval kaks pitsapirukat (Reval Cafe?) ning klaas vett. Õhtul traditsiooniline hotellipiknik :) juustuvaagnal Tilsiter, Apenzeller, Gruyere ja Emmental, siis viilutatud rostbiif tatari kastmega, mõned sarvesaiad, "Ameerika salat" ning veidi mahla.. Täna lõunaks sõin kanavõileiba (kana, marineeritud kurk, tomat, lutserniidandid jms). Õhtusöök jääb vahele, jäin nohuse lapsega "koju" :( | |
| << < 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 > >> | ||