Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2010

Seenekas
Abikokk
2010-01-03 12:48:19
Eilne lõuna-õhtusöök oli koos vanema poja ja tema sõpradega. Välismaal õppiv poiss tahab alati "tavalist kodutoitu", seega olid laual sinepine ahjukana, kartulipuder, marineeritud seened- kurgid ja marineeritud kurgi-sibulasalat majoneesikastmes. Joogiks aastahitt morss kreegimahlast (kõik kiidavad, järgmine aasta läheb raudselt kordamisele, kui marju on). Pean kiitma poja head koogivalikumaitset, seekord tõi imemaitsva jogurtitordi. Ise küpsetasin magusaks valeri küpsiseid.
Teeleke
Abikokk
2010-01-03 14:09:46
Eile sõin lõunaks oasuppi pasta ja singiga. Õhtusöögiks tahtsin ainult neljaviljakrõbuskeid ja keefirit (mingi imelik isu tuli peale :D). Siit eelnevaid postitusi lugedes on ikka kahju küll, et mul ahju ei ole. Küll siis küpsetaks :)
Ragne
Abikokk
2010-01-03 16:27:18
Lõunaks sinepi-meekana krõbedate ahjukartulitega, kõrvale värskelt ahjust tulnud kuklid. Õhtuks küpsetasin pirukaid...

www.kokkama.ee

Sandra
Abikokk
2010-01-03 16:49:51
Põldoasupp iseküpsetatud mitmeviljakuklitega.

Taimetoit.ee - 100% taimne

Juc
Abikokk
2010-01-03 17:39:06
Käisime täna Tai buffe´s söömas (see kirjapilt ei näi üldse õige, aga ma usun, et saate asjale pihta) :). Mina vitsutasin ikka Tom Yum´i, aurutatud riisi, veidi mingit mereanni-selleri salatit ja terve hunniku toorest mangot ja küpseid ananasse. Tulin koju ja kõht läks tühjaks. Keetsin erinevate pastapakkide lõpud ära. Võtsin külmikust eelmisel nädalal ülejäänud petersellist, küüslaugust ja oliiviõlist tehtud möksi, viimase tomati ja viimase tüki head parmesani. Imekombel oli külmikust leitud vahukoor ka veel jumala ok. Tomat ja petersellimöks pannile, kergelt läbi praadida, pasta sisse, veidi värsket musta pipart, soola, vahukoort ja parmesani. Jeerum, kui hea oli. Lapsel ja mehel "ei olnud kõht üldse tühi", nagu nad ütlesid. Aga tuleb tunnistada, et minu taldrik veetis pidevalt aega nende käes. No vot, ja pika loo moraal on selles, et mul tuli jube hästi meelde, miks me seal Euroopas seda sööme, mida me sööme! :) Mõnusat talvist pastamugimist teile!

http://jucjaco.blogspot.com/

Redfox
Abikokk
2010-01-03 19:50:21
esimene lõuna oli kalasupp ja suur võileib suitsujuustuga (Prismas on odavalt siukest head ribastatud juustu) teine lõuna oli kartuli-muna salat prismast ja ...rohkem polegi midagi. õhtust seekord ei söö
Silx
Abikokk
2010-01-03 20:14:29
Lõunaks polnud miskit.. hommik oli selline kaks võileiba, supilusikas putru ja paar kahvlitäit ahjulõhet. Õhtuks.. makaronid hakklihaga ja porgandisalat. vot. masuaeg ma ütlen.

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-01-03 20:55:30
Hiliseks lõunasöögiks oli kiire ja lihtne suvikõrvitsa-šampinjoni-porgandi-läätsehautis (tuli nii hea, et panen vist isegi retsepti kirja). Õhtusöök oli kursaõdede seltsis kesklinnas. Esmalt Talleggi pohlaga grillkana+riis+salat, siis kursaõe ema juba kuulus iseküpsetatud kringel. Pean end ikka tema juurde kringlikursustele meldima :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kätrin
Abikokk
2010-01-03 21:13:11
Keetsin täna elus esimest korda ise hapukapsast. Seline isu tuli :) Kasutasin Uus-Kongo talu kapsast, sinki ja kruupe. Sõin kohe 2 kaussi lõunaks. Väga maitsev sai. Õhtuks tegin Jamie Ministryst kana-porru strogonovi. Sai väga maitsev. Nüüd võtsin ahjust välja Nigella shokolaadi küpsised shokolaadinööpidega :D. Lõhn on väga hea, loodan, et ka maitsevad sama hästi. Edit : olid täitsa head, minu jaoks tiba liiga kõvad, oleks tahtnud natuke nätskemaid. Järgmine kord küpsetan lühemat aega - kasutan Nigella nippi ja vormisin kogu tainast küpsised valmis aga küpsetasin vaid pooled, ülejäänud sügavkülmutan ja järgmisel korral kiire võtta ja vaid ahju pista.

Kätrini kokkamispäevik

Zoozi
Abikokk
2010-01-03 21:32:49
Lõunaks keedukartul, seenekotletid ja õlles hautatud hapukapsas. Õhtuks saiavorm. Tegin mixed spice vürtsisegu ise, kuna kodus sellist asja polnud. Sain saiavormis kasutada seismajäänud poolikuid pakke igasuguste kuivatatud puuviljadega. Neid läheb siia ikka päris palju. Kuigi retseptis soovitatakse serveerida soojalt, siis mulle meeldis külmalt rohkem. Maitsev ja üsna rammus.

Zoozi tegemised

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>