Silx
Abikokk 2010-08-10 08:43:44 |
Eile õhtuks kujunes sulava külmkapi tühjendus, mees sõi võileibu ja manustasin viimast keefiritörtsu erinevate juurikatega... Aga öösel saime voolu tagasi :D Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-08-10 09:20:24 |
Mari-Liis:
Mmmm, ma just täna hommikul mõtlesin selle peale, et ilmselt ikka on meil erinevad salakohad. Kui need teie Lelle-kandi salakohad ei eelda sügavale üle erapõldude sõitmist ja siis veel tund aega metsas müttamist vastavalt siis kuuseriisikakohale/lehter-kukeseeni _paksult täis_ olevate kraavipervedeni/männiriisikametsadele jne jne, siis räägime vist ikka eri kohtadest. Kusjuures minu vanaema/vanaisa käisid ja Kristjani ema käib samades metsades seentel :D Kuigi ka mina olen oma lapsepõlved sealkandis veetnud, siis ei suuda ma nendes metsades siiani orienteeruda. Mingi murtud känd/kerge küngas sügaval metsas/seitse aastat tagasi ümber puu seotud kilekotiribake mind kahjuks ei aita :(
Aga eile õhtul sõime pestoga riisi-tomatisuppi, kõrvale nisu-odraleiba pestoga. Magusaks pohla-toorjuustukooki..
Seenekas:
meil ka :DPille:
Meil on sealkandis omad salakohad. :).Peaasi, et te me salajases murakarabas ja seenemetsades seal ei käinud ;) .. |
|
Hexy
Abikokk 2010-08-10 11:51:07 |
eile õhtul kartuli-kukeseenesupp(http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=8190) täna lõunaks Mari-Liisi salatisupp(http://rheum-rhaponticum.blogspot.com/2010/07/kulm-supp-lehtsalatist.html) | |
Kiilike
Abikokk 2010-08-10 14:57:29 |
Lõunaks laupäeval Meira Texase marinaadi pandud kanatiivad, suvikõrvitsaviilud(ka sama maitseaine seguga), tomatisalat ja värske kartul. See Texase maitseaine oli päris hää aga häiris mõne suutäie juures see fenkol. Laspsed algul arvasid, et liiga piprane kuid lõpuks ei tundunud kellelegi enam nii. Suvikõrvits oli päris mõnus nii grillituna. Kokkuvõttes eelistaks mina seda nii mõnelegi teisele valmis segule. Muidugi ei ole ma nii väga erapooletu, sest eelistan Meirat nii mõnigi kord SM-le. Magusaks õues praetud vahustatud munavalgega pannkoogid. | |
Lexo
Kokaõpilane 2010-08-10 16:01:49 |
Värskelt püütud kukeseene-koorekastmega täidetud haugid, marinaadis (teriyaki-laadne) grillitud suvekõrvitsaviilud ja sibulad. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-08-10 21:44:04 |
Täna lõunaks taas flammeküche, lisaks oma aia tomateid ning veidi Pekero hapukapsast.
Õhtuks pasteedileib tomatiga.
|
|
Seenekas
Abikokk 2010-08-10 22:11:35 |
Pille:
Ehh, meil on ka sellised suht rändamisega kohad. Siis nad muidugi tasuvad ennast ära kas emotsionaalse laengu või saadud saagi näöl. Ja kuigi pean ennast heaks nö. kuusekändude järgi orienteerujaks, siis mu kaasa trumpab mu sellega kõvasti üle. :D Ja eks sellega on ennast ka väga mugav lõdvaks lasta, et mitte märgata kõike ümbritsevat peale emotsionaalse kauniduse märkamise või koriluse omaette. Metsad muutuvad iga aastaga ja nende väikeste tähelepanekute tegemiste oskus on oskus omaette. Kummardus mu kaasale selle oskuse pärast näha muutuste all ka eelnevat.
Õhtusöögist.
Eile korjatud puravikest kaste tatrale. Ise sõin pärast mustikakorjamist kolleegi juures praetud suvikõrvitsat küüslauguga. Magusaks meeleib. Mmmm, ma just täna hommikul mõtlesin selle peale, et ilmselt ikka on meil erinevad salakohad. Kui need teie Lelle-kandi salakohad ei eelda sügavale üle erapõldude sõitmist ja siis veel tund aega metsas müttamist vastavalt siis kuuseriisikakohale/lehter-kukeseeni _paksult täis_ olevate kraavipervedeni/männiriisikametsadele jne jne, siis räägime vist ikka eri kohtadest. Kusjuures minu vanaema/vanaisa käisid ja Kristjani ema käib samades metsades seentel :D Kuigi ka mina olen oma lapsepõlved sealkandis veetnud, siis ei suuda ma nendes metsades siiani orienteeruda. Mingi murtud känd/kerge küngas sügaval metsas/seitse aastat tagasi ümber puu seotud kilekotiribake mind kahjuks ei aita :( |
|
Redfox
Abikokk 2010-08-11 07:31:42 |
9 kakaoküpsist paks võileib 50 g mee ja 50 g juustuga 5 riisikrispi 150 g valget šokolaadi 100 g sefiiri 3 õuna 1 ploom 2 tassi teed piimaga 4 piparkooki tükk (50 g) suitsulõhet 250 g kurgisuppi. ärge imestage. vahel mul käivad siuksed tuurid peal kus vist üritan end toiduga tappa. ma arvan, et kirjapanek äkki aitab ära hoida. ma olen ikka täielik värd. | |
Kirsike
Abikokk 2010-08-11 09:34:43 |
Keedukartul, tomat-kurgisalat hapukoorega ja suvikõrvitsa kotletid. Magusaks arbuus. | |
Silx
Abikokk 2010-08-11 09:41:34 |
Ja eile õhtul kordus taas elektrita olek ja tühipäisus külma söögi suhtes.
Klaas keefiri, pool kurki, tomat ja arbuus. Meesisik sõi võikusid.
Pool 10 saab elekter tagasi. Loodame, et nii ka jääb, sest elektrita pole ka vett. :D Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
| << < 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 > >> | ||