Kiilike
Abikokk 2010-05-04 20:55:44 |
Pille:
Ma nüüd loodan, et ma pole see põhjus ..
Täna pole veel õhtust söönud.. |
|
Itakene
Abikokk 2010-05-04 23:27:56 |
Täna käis sõbranna lapsega külas-oli põhjust midagi vaaritada jälle! :) Tahtsin teha peedi ja sinihallitusjuustu pirukaid,
aga avastasin, et kodus pole peeti. :( Vastik ilm, poodi ka minna ei tahtnud, otsustasin pirniga asendada. :P
Oi kui head tulid.... :P Lausa nii head, et ajasin käru välja ja tõin poest materjali juurde. :D
Õhtul tulid mehe vanemad külla, nii et kulus ära. Veel tegin aprilli Kodu ja Aed ajakirjast leitud retsepti järgi ahjukala tomatite ja juustuga.
|
|
Kairit
Abikokk 2010-05-05 08:42:48 |
Pille:
Mul ka hea meel, et Nami-Nami on palju enamat, kui vaid retseptikogu. Saab suhelda ja uusi tuttavaid ja koolitused jne. Aitäh sulle PILLE! Kairit:
Teate, kui tore on lugeda, kuidas nami-nami kaudu kohtunud inimesed ka keskkonnaväliselt suhtlevad :) Zoozi ja Seenekas. Zoozi ja Kirsike. Seenekas ja Kairit. jne jne jne. Väga lahe!!!
Ma ise olen ka mitu väga toredat sõbrannat ainult tänu nami-namile juurde saanud :D
Ei oleks kunagi arvanud, et Nami-Namist suhtlusportaal saab ja mitte ainult kokandusportaal ;)Me kokkasime täna Seenekaga koos. Tegime kahte suppi ja sinna kõrvale ürdi-seemnekukleid. |
|
Liisi
Abikokk 2010-05-05 09:54:28 |
Eile valmistasin sünnipäeva puhul töökaaslastele šampinjoni-hakklihapirukaid, leibjuustupirukaid, kreveti-tuunikala võileivatordi ja magusaks virsiku-kohupiimakoogi. Kodus valmistasin Mari-Liisi retsepti järgi araabiapäraseid lihapalle. Kella 20-ks olin kogu päevast nii väsinud, et vajusin juba unne .... | |
Seenekas
Abikokk 2010-05-05 10:06:08 |
Ma kriban selle munaõiesupi retsepti õhtul foorumisse, lihtne ja maitsev. Praegu tuleb hommikusöök ja siis kasvuhoone ülesehitus! Munaõiesupi retsepti saab lugeda rahvusköökide alt ja Hiina köögi teemast. Jäin jälle hätta selle siniseks aktiveerimisega - no ei seisa meeles, kui u. kolm korda enne teinud olen! :(:( | |
Aurora
Abikokk 2010-05-05 14:57:03 |
Lõunaks nõgesesupp, keedumunaga loomulikult. Nõgeste kupatamisest tekkinud tõmmisega loputan õhtul juukseid, nii et kaks ühes :). Õhtuks ühepajatoit ning rosinate ja pähklitega rukkileivavaht. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-05-05 14:59:57 |
Kiilike:
Oh ei, miks peaksid? Ma käisin end ilusamaks "tuunimas" ja Kristjan tuli hilja koju, seega lihtsalt ei jõudnud varem. Sõime karulaugutzatzikit ja keefiris marineeritud/hiljem paneeritud kana poolkoibi. Veidi Intsu tomatit ka. Kristjan sõi viimase tüki rabarbri-apelsinikooki magusaks.
Pille:
Ma nüüd loodan, et ma pole see põhjus ..Täna pole veel õhtust söönud..
|
|
Elis
Abikokk 2010-05-05 18:38:07 |
Lõuna kana-klimbisuppi.
Õhtuks eilse Janssoni kiusatuse jäägid ja värske köögiviljasalat. Magusaks tükike Mustika-kodujuustupirukat.
|
|
Zoozi
Abikokk 2010-05-05 19:13:42 |
Lõunaks mõned kiivid ja banaan.
Õhtuks oli peavalu läinud ja maitsemeeled tagasi :)
Hautatud kanamaks paprika ja peekoniga, keedetud riis ning kapsa-majoneesisalat soolapähklitega.
Maiustamiseks mandli-kohupiima-rabarbripirukas.
|
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-05-05 21:20:08 |
Keefiripaneeringus kanakoib ja karulaugutzatziki, magusaks banaanikreem kakaotükikestega
|
|
| << < 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 > >> | ||