Elis
Abikokk 2010-04-01 20:41:45 |
Lõuna paiku hernepüreesupp suitsulõhega. Õhtuks lõhekoogid meekaalikatega. Magusaks jäätist. | |
Seenekas
Abikokk 2010-04-01 20:44:19 |
Hautatud ribiliha kartulite, porgandirataste ja punaste ubadega rosmariiniga maitsestatult. Maitsev, aga väljanägemine polnud pildistamist väärt. | |
Mari-Liis
Abikokk 2010-04-01 21:30:10 |
Õhtul borš. Magusaks mustsõstrajäätis suhkruta kondenspiimast, koorest (pool 35%, pool 10%), natuke suhkrut ja mustsõstramoos, väga maitsev oli. Panna cotta (koor, suhkur, vanillikaun) astelpajutoormoosiga. Pilte pole, sest pühadeks maale tulles ununes fotoka laadija koju :( Kahju, sõida või linna järele. Nii harjumuseks saanud oma igapäevasedki toidud üles võtta, nüüd ei saa pühadelauast ja roogadestki pilti teha. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-04-01 22:30:57 |
Päeval küpsetasin Nigella banaanikeeksi, mida sõin koos sõbrannaga. Joogiks rooibosi tee. Tunnike hiljem jagasime NOPist ostetud kanawrapi. Õhtul täismenüü Liibanoni koolituse õhtul (jep, juba jälle) :) | |
Leoola
Abikokk 2010-04-01 23:12:33 |
oeh, olen minagi juba liibanoni ja gruusia lemmiksööke kodus mitu korda teinud, peaks varsti jälle tegema. aga täna õhtul oli söögiks pasta tomatikastmes | |
Zoozi
Abikokk 2010-04-02 00:28:20 |
Lõunaks Valio virsiku-granadillikohupiimakreem,banaan.Roheline tee.
Õhtuks kana-riisi-porgandihautis.
|
|
Kätrin
Abikokk 2010-04-02 01:19:48 |
Meie sõime eile ramenit. See oli tõeline elamus. Tegemist oli klassikalise kiisröögikohaga, kus pakutakse ainult raamenit. Umbes 15meetrit pikk ja maksimum 3meetrit lai ruum oli keskelt pooleks jagatud letiga - ühelpool pukkidel kliendid ja teiselpool 4 meest - seljas kilejoped, kummist pikad põlled ja kummikud. Igalpool sildid üleval - ettevaatust, kuum aur ja keev vesi. Tõesti - seal oli oma 3 suurt katelt, kus väikesed sõelad sees, kuhu siis visati ramen-nuudlid, kui keegi roa tellis. Samalajal otsis teine mees välja kausid ja lisas sinna teisest suurest tünnist kapaga (umbes sellisega viskame me maal leili, ainult, et meie oma pole alumiiniumist) rammusat sealihaleent, kuhu ka koort lisatud - see oli tõesti tummine ja väga maitsev. Siis olid nuudlid juba valmis ja need võeti koos sõelga keedutünnist kiirelt välja ning tehti käega selline laia kaarega raputus, nii, et kogu keeduvesi sõelast põrandale plärtsatas ja siis lisati ramenid lihaleeme juurde kaussi. Seejäral veel sealihalõikeid, ohtralt kevadsibulat, miskit norilaadset asja ja keedumuna. Kogu see protsess võttis maksimaalselt 3minutit. Väga lahe oli neid jälgida. Siis asusime sööma - mõnusalt luristades nagu ülejäänud 15 Jaapani ülikonnastatud meest. | |
Tullia
Abikokk 2010-04-02 09:45:00 |
Käisime eile õhtul sünnipäeval, kus pakuti väga head kasukat, tuunikalasalatit, täidetud muna, köögivljapitsat, marineeritud seeni ja kõrvitsat. | |
Juc
Abikokk 2010-04-02 15:12:00 |
Kätrin:
Kätrin, tundub, et sa sõid ühte mu Jaapani lemmikut - tonkotsu ramenit. Selle leem on tõesti selline, nagu oles koort lisatud, aga tegelikult tuleb see koorene kontsistents nii uskumatu kui see ka pole, seakontide ja rasva tundidepikkusest keetmisest. Igalpool sildid üleval - ettevaatust, kuum aur ja keev vesi. Tõesti - seal oli oma 3 suurt katelt, kus väikesed sõelad sees, kuhu siis visati ramen-nuudlid, kui keegi roa tellis. Samalajal otsis teine mees välja kausid ja lisas sinna teisest suurest tünnist kapaga (umbes sellisega viskame me maal leili, ainult, et meie oma pole alumiiniumist) rammusat sealihaleent, kuhu ka koort lisatud - see oli tõesti tummine ja väga maitsev. http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Blondie
Abikokk 2010-04-02 17:16:56 |
Minu lõunasöök oli täna kodujuustusalat Truffe'is. Geniaalne kooslus minu meelest: lehtsalat, tomat, kurk, kodujuust tilliga, praekartul (ja pošeeritud muna, aga seda ma kahjuks ei tohi süüa ja jääb mul seega alati tellimusest välja). | |
| << < 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 > >> | ||