Elis
Abikokk 2010-05-04 18:23:17 |
Lõunaks 2 saibi õrnsoolaforelliga ja klaasike õunamahla.
Õhtuks Janssoni kiusatus ja magusaks Ingmani pähkli-koorejäätist.
|
|
Profa
Abikokk 2010-05-04 18:43:22 |
Lõunaks värskekapsasupp, õhtuks steak ja värsked hapukurgid. | |
Seenekas
Abikokk 2010-05-04 19:23:08 |
Meie kokkasime täna koos Kairitiga. Menüüs oli kaks hiinapärast suppi ja kahed kuklid.
Valmistasime munaõiesuppi ja ingverisuppi sealiha ja seentega.
Küpsetasime porgandikukleid ja juustu-basiilikukukleid.
Kuklite retseptid on pärit nami-namist, aga seda saab Kairit täpsemini kommenteerida. |
|
Tullia
Abikokk 2010-05-04 19:23:10 |
Täna polnud tahtmist kaua pliidi ääres seista ja valmistasin lihtsat aedviljasuppi saiakuubikutega ning magustoiduks mustikapiima.
|
|
Leoola
Abikokk 2010-05-04 20:06:18 |
lõunaks kanakaelasupp ja õhtuks värske salat grillitud juustuga | |
Kairit
Abikokk 2010-05-04 20:15:06 |
Me kokkasime täna Seenekaga koos. Tegime kahte suppi ja sinna kõrvale ürdi-seemnekukleid.
Munaõiesupp
Ingverisupp seente ja sealihaga
|
|
Tiina
Abikokk 2010-05-04 20:23:32 |
Kairit:
Palun valgustage mind rumalat, milline näeb välja munaõis? ;) Munaõiesupp Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Zoozi
Abikokk 2010-05-04 20:32:45 |
Lõunaks näksisin jätkuvalt mida köögist leida oli. Miski pole õige, kõigel on imelik maitse ja pea ikkagi valutab :(
Õhtuks praadisin meriahvenat, juurde kartulipuder ja krabinuudlikaste.
Magusaks rabarbrikook mustade sõstardega koos jäätisega.
|
|
|
Martiina Abikokk 2010-05-04 20:36:08 |
Täna küpsetasin lahtise hakklihapiruka ja hunniku porganidpirukaid
|
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-05-04 20:37:14 |
Kairit:
Teate, kui tore on lugeda, kuidas nami-nami kaudu kohtunud inimesed ka keskkonnaväliselt suhtlevad :) Zoozi ja Seenekas. Zoozi ja Kirsike. Seenekas ja Kairit. jne jne jne. Väga lahe!!!
Ma ise olen ka mitu väga toredat sõbrannat ainult tänu nami-namile juurde saanud :D
Ei oleks kunagi arvanud, et Nami-Namist suhtlusportaal saab ja mitte ainult kokandusportaal ;)
Me kokkasime täna Seenekaga koos. Tegime kahte suppi ja sinna kõrvale ürdi-seemnekukleid. Itakene:
:D :D
:D Loodan, et see on alguse vaimustus ja ma varsti leian aega ka muu jaoks. :P Täna lõunal küpsetasin rosinatega leiba. Kätrin:
Kätrin, kas selle retsepti ainetel?
Õhtusöögiks on ahjus toorvorstid, sibul, kartul ja kirsstomatid balsamicoga. Imeline lõhn on sel roal ikka ja maitse on veelgi parem. :) Tiina:
Tegemist on Hiina köögist pärit supiga (vt egg drop soup/egg flower soup) :D
Eile õhtul sõime karulauguõliga maitsestatud polentat ja röstitud tallekarree.
Kairit:
Palun valgustage mind rumalat, milline näeb välja munaõis? ;)Munaõiesupp
Magusaks sõime rabarbrimuffineid (nagu ikka, imemaitsvad :P, kusjuures kasutasin spelta täisterajahu, kuna n-ö valget jahu polnud) ja rabarbri-apelsinikook (Kristjanile maitses väga, mina paneks järgmisel korral 100 g võid 150 g asemel).
Täna pole veel õhtust söönud..
|
|
| << < 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 > >> | ||