Palun kreemi retsepti mida saaks tordile "pritsida" !

Merliki
Kokaõpilane
2009-11-07 08:04:25
Kallid Nam-Namitajad. Olen Teile ülimalt tänulik kui jagete minuga mõnd kreemi retsepi, mida saaksid pritsida tordile. Teha kauneid mustreid erinevate tülledega. Veel küsin kuidas saaks sellist vahukoort, mis tordle pritsides kohe laiali ei läheks ?
Seenekas
Abikokk
2009-11-07 11:27:03
Tee võikreemi Variant 1: 200 g võid, 1/4 klaasi piima, 100 g suhkrut, vanilliini, konjakit. Või vahustada, piim keeta suhkruga ja jahtunult vähehaaval lisada vahustatud võile. Maitsestada. Variant 2: 200 g võid, 200 g magusat kondenspiima, vanillini, konjakit. Vahustatud võile lisada vahustamist jätkates kodenspiim ja maitsestada. Mõlemat varianti võid toonida vastavalt fantaasiale, kas toiduvärvidega, kakaopulbri, kohvi, siirupi või muuga. Kui konjakiga veidi liialdada, siis on pärast koogisöömist päris lõbus. :D
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-11-09 09:45:01
Merliki:
Veel küsin kuidas saaks sellist vahukoort, mis tordle pritsides kohe laiali ei läheks ?
On olemas nt toode Sahnefest e vahukooretugevdaja.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Marink
Kokaõpilane
2009-12-14 14:55:31
Kas peale võikreemi ja vahukoore on veel mingisugust kreemi, mida annaks hästi tordipritsiga koogile kanda? Oleksin väga tänulik retseptide eest!
Pozataja
Abikokk
2010-04-03 19:50:09
mina kasutan knorri vispit see on nagu vahukoor aga see ei lähe võiks ka kaua vahustades vaid läheb väga tugevaks kreemiks. vispit myyakse 1l pakkides ja mingi taoline asi on ka 200 ml aga teine firma. leiad prisma poeketist neid :) vahukoore ja tere pakikohupiima vaht ka jääb vormi.

Pozataja

Minukiisu
Abikokk
2010-04-03 23:20:31
Mina olen kasutanud viimasel ajal hapukoort ja vaniljekastme pulbrit.20 %hapukoore sisse klopin kõigepealt natukene tuhksuhkrut ja siis vähe haaval Ekströmi vaniljekastme pulbrit.Pulbrit tuleb lisada vähe haaval korraga ,sest pakseneb aeglaselt ,lisada tuleb nii kaua kui on näha et jätab hea jälje.Kui läheb liiga palju siis aitab kui pisut piima või hapukoort juurde lisada.Kui värvi tahetakse kasuta värvitud tuhksuhkrut või toiduvärvi enne pulbri lisamist.
Koogi Kata
Abikokk
2010-09-05 15:58:52
Mina olen tihti kasutanud toorjuustuga tugevdatud vahukoort. Sellel on mõnus hapukas maitse ja hoiab hästi kuju. Lähemalt siin.