Dagris Abikokk 2010-04-29 18:47:41 |
Kust Tartus kikerherneid leida võib? Käisin täna mitmed poed (Kaubamaja, Maxima, Konsum) läbi, aga ei leidnud kuskilt, seega mõtlesin, et küsin enne teisele katsele minekut parem siit järgi :) | |
Tullia Abikokk 2010-04-29 19:24:46 |
Dagris:
Oa tänava ökopoes peaks küll olema.
Kust Tartus kikerherneid leida võib? Käisin täna mitmed poed (Kaubamaja, Maxima, Konsum) läbi, aga ei leidnud kuskilt, seega mõtlesin, et küsin enne teisele katsele minekut parem siit järgi :) |
|
Blondie Abikokk 2010-04-29 19:28:04 |
Dagris:
Kuivatatud kikerhernest olen vahetevahel näinud Selveris ja Kaubamajas (oli äkki ökotoodete riiulis?). Konservkikerhernest pole Tartus veel kordagi kohanud. Kust Tartus kikerherneid leida võib? Käisin täna mitmed poed (Kaubamaja, Maxima, Konsum) läbi, aga ei leidnud kuskilt, seega mõtlesin, et küsin enne teisele katsele minekut parem siit järgi :) |
|
Liisi Abikokk 2010-04-29 20:34:47 |
Dagris:
Mina ostsin Lõunakeskuse Rimist Eco sarja kikerherneid.
Kust Tartus kikerherneid leida võib? Käisin täna mitmed poed (Kaubamaja, Maxima, Konsum) läbi, aga ei leidnud kuskilt, seega mõtlesin, et küsin enne teisele katsele minekut parem siit järgi smile |
|
Tullia Abikokk 2010-04-30 06:54:15 |
Blondie:
Konserveeritud kikerherhernest olen just sageli oa tänavas näinud.
Dagris:
Kuivatatud kikerhernest olen vahetevahel näinud Selveris ja Kaubamajas (oli äkki ökotoodete riiulis?). Konservkikerhernest pole Tartus veel kordagi kohanud.Kust Tartus kikerherneid leida võib? Käisin täna mitmed poed (Kaubamaja, Maxima, Konsum) läbi, aga ei leidnud kuskilt, seega mõtlesin, et küsin enne teisele katsele minekut parem siit järgi :) |
|
Noor_Perenaine Abikokk 2010-05-21 11:38:02 |
Rimis I love Eco sarjas olemas (kuivatet). Ostsin, aga hetkel veel ootavad kapis oma aega. Küll see ka varsti tuleb. Konserveeritud kikerherneid nägin ka Oa tn ökopoes mõnda aega tagasi, aga hind oli minu meelest pisikese purgi eest suht kallis, seega jäid riiulile minust... | |
Vernanda Abikokk 2010-05-21 11:42:35 |
Tullia:
see kõlab nii kenasti, et hernes oa tänaval on;)
Blondie:
Konserveeritud kikerherhernest olen just sageli oa tänavas näinud.Dagris:
Kuivatatud kikerhernest olen vahetevahel näinud Selveris ja Kaubamajas (oli äkki ökotoodete riiulis?). Konservkikerhernest pole Tartus veel kordagi kohanud.Kust Tartus kikerherneid leida võib? Käisin täna mitmed poed (Kaubamaja, Maxima, Konsum) läbi, aga ei leidnud kuskilt, seega mõtlesin, et küsin enne teisele katsele minekut parem siit järgi :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-03-22 18:00:41 |
Mõned kikerhernesupid: Maroko kikerhernesupp ja Hispaaniapärane tomati-kikerhernesupp, kergelt suitsune | |
Marsake Kokaõpilane 2011-03-24 01:44:44 |
Oma kohviveskist ilma ei tahaks jääda. Öelge, kus kohast saab osta kõige soodsama hinnaga kikerhernejahu? Hiljuti näitas ETV pealt reisisaadet, mus Ivo Linna käis Goas. Ja seal tehti ühes söögikohas sibulapirukaid, mis sisaldas kikerhernejahu. Kui siis Iff oli ühe piruka ära söönud, siis ütles, et see on elu parim sibulapirukas, mida ta söönud on :D Tahaks ka seda proovida teha. | |
Veronika Abikokk 2011-03-24 09:31:18 |
Marsake:
Mina olen kikerhernejahu ostnud BioMarketi poest. Oma kohviveskist ilma ei tahaks jääda. Öelge, kus kohast saab osta kõige soodsama hinnaga kikerhernejahu? Hiljuti näitas ETV pealt reisisaadet, mus Ivo Linna käis Goas. Ja seal tehti ühes söögikohas sibulapirukaid, mis sisaldas kikerhernejahu. Kui siis Iff oli ühe piruka ära söönud, siis ütles, et see on elu parim sibulapirukas, mida ta söönud on :D Tahaks ka seda proovida teha. |
|
<< < 1 | 2 | 3 > >> |