Kikerhernejahu ja kikerherned

Dagris
Abikokk
2010-04-29 18:47:41
Kust Tartus kikerherneid leida võib? Käisin täna mitmed poed (Kaubamaja, Maxima, Konsum) läbi, aga ei leidnud kuskilt, seega mõtlesin, et küsin enne teisele katsele minekut parem siit järgi :)

Sööme silmadega

Tullia
Abikokk
2010-04-29 19:24:46
Dagris:
Kust Tartus kikerherneid leida võib? Käisin täna mitmed poed (Kaubamaja, Maxima, Konsum) läbi, aga ei leidnud kuskilt, seega mõtlesin, et küsin enne teisele katsele minekut parem siit järgi :)
Oa tänava ökopoes peaks küll olema.

Tullia jutukesed

Blondie
Abikokk
2010-04-29 19:28:04
Dagris:
Kuivatatud kikerhernest olen vahetevahel näinud Selveris ja Kaubamajas (oli äkki ökotoodete riiulis?). Konservkikerhernest pole Tartus veel kordagi kohanud.
Liisi
Abikokk
2010-04-29 20:34:47
Dagris:
Kust Tartus kikerherneid leida võib? Käisin täna mitmed poed (Kaubamaja, Maxima, Konsum) läbi, aga ei leidnud kuskilt, seega mõtlesin, et küsin enne teisele katsele minekut parem siit järgi smile
Mina ostsin Lõunakeskuse Rimist Eco sarja kikerherneid.

Liisi Blogi

Tullia
Abikokk
2010-04-30 06:54:15
Blondie:
Dagris:
Kuivatatud kikerhernest olen vahetevahel näinud Selveris ja Kaubamajas (oli äkki ökotoodete riiulis?). Konservkikerhernest pole Tartus veel kordagi kohanud.
Konserveeritud kikerherhernest olen just sageli oa tänavas näinud.

Tullia jutukesed

Noor_Perenaine
Abikokk
2010-05-21 11:38:02
Rimis I love Eco sarjas olemas (kuivatet). Ostsin, aga hetkel veel ootavad kapis oma aega. Küll see ka varsti tuleb. Konserveeritud kikerherneid nägin ka Oa tn ökopoes mõnda aega tagasi, aga hind oli minu meelest pisikese purgi eest suht kallis, seega jäid riiulile minust...
Vernanda
Abikokk
2010-05-21 11:42:35
Tullia:
Blondie:
Dagris:
Konserveeritud kikerherhernest olen just sageli oa tänavas näinud.
see kõlab nii kenasti, et hernes oa tänaval on;)

Da Vahtra Residence

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-03-22 18:00:41
Mõned kikerhernesupid: Maroko kikerhernesupp ja Hispaaniapärane tomati-kikerhernesupp, kergelt suitsune

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Marsake
Kokaõpilane
2011-03-24 01:44:44
Oma kohviveskist ilma ei tahaks jääda. Öelge, kus kohast saab osta kõige soodsama hinnaga kikerhernejahu? Hiljuti näitas ETV pealt reisisaadet, mus Ivo Linna käis Goas. Ja seal tehti ühes söögikohas sibulapirukaid, mis sisaldas kikerhernejahu. Kui siis Iff oli ühe piruka ära söönud, siis ütles, et see on elu parim sibulapirukas, mida ta söönud on :D Tahaks ka seda proovida teha.
Veronika
Abikokk
2011-03-24 09:31:18
Marsake:
Oma kohviveskist ilma ei tahaks jääda. Öelge, kus kohast saab osta kõige soodsama hinnaga kikerhernejahu? Hiljuti näitas ETV pealt reisisaadet, mus Ivo Linna käis Goas. Ja seal tehti ühes söögikohas sibulapirukaid, mis sisaldas kikerhernejahu. Kui siis Iff oli ühe piruka ära söönud, siis ütles, et see on elu parim sibulapirukas, mida ta söönud on :D Tahaks ka seda proovida teha.
Mina olen kikerhernejahu ostnud BioMarketi poest.
<< 1 | 2 | 3 >>