Annes Kokaõpilane 2009-02-12 23:21:42 |
Tere, olen Annes :)Nimelt otsin ma ühe veebi-projekti jaoks kokanduseksperti. Väga vajalikud oskused on: * inglise keele oskus (noo 10 palli süsteemis vähemalt 7) :) * sinu kireks peab olema kokandus (eelkõige küpsetised) Ja soovitav oleks: * oled elurõõmus, julge ja avatud inimene - ei karda esinemist :) Kui sa tahad jagada oma teadmisi maailmale ja saada selle eest ka väärilist tasu, siis saada meil oma nimega minu meilile, milleks on '' organnes@gmail.com '' . Võid lisada ka oma kokandusblogi (muidugi, kui see sul olemas on). :) Ma võtan sinuga koheselt ühendust. :) Või kui sa tead kedagi, kes võiks sobida, siis anna aga teada. ;) Kui on mõni küsimus, siis postita see siia teemasse ja ma vastan sulle. :) Maitsvaid elamusi ! Annes :) | |
Marju Abikokk 2009-02-16 10:10:08 |
Tundub, et nami-nami head küpsetajad on nii tagasihoidlikud inimesed, et keegi naljalt ennast eksperdiks nimetama ei hakka :) Milline üleüldse on üks küpsetiste ekspert? Paberitega pagar? | |
Annes Kokaõpilane 2009-02-27 19:45:51 |
Oh ei. Ekspert on tegelikult inimene, kes teab mingi kindla valdkonna kohta lihtsalt rohkem kui tavainimene. Loe läbi 10 raamatut mingist suvalisest teemast ja sa tead sellest rohkem kui 90% teistest inimestest. Niiet pole mõtet karta. Vaatan kõik teie e-kirjad eraldi läbi ja vastan kõigile. :) Kui mina oleksin selline ekspert, siis mina küll ei jätaks sellist lisateenimisvõimalust kasutamata. organnes@gmail.com | |
Eva Abikokk 2009-02-27 19:49:25 |
Ma usun, et kui seda salapärast loori kergitada, et millega siis ikkagi tegemist on, oleks ka potentsiaalsetel huvilistel rohkem infot ja seega ka rohkem valikuvõimalusi otsustamiseks. | |
Suviki Kokaõpilane 2009-03-04 16:10:20 |
Annes, kas avad kokandusteemalist globaalset veebisaiti? Otsid sinna blogijat? Soovid koondada erikultuuride kokanduspärleid sinna? Käesolev sait on suurepärane näide toimivast kommuunitisaidist. Igaljuhul hea mõte! | |