Retsepti lisamiseks peate sisse logima!

Annes

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2009-02-27 19:45:51
Oh ei. Ekspert on tegelikult inimene, kes teab mingi kindla valdkonna kohta lihtsalt rohkem kui tavainimene. Loe läbi 10 raamatut mingist suvalisest teemast ja sa tead sellest rohkem kui 90% teistest inimestest. Niiet pole mõtet karta. Vaatan kõik teie e-kirjad eraldi läbi ja vastan kõigile. :) Kui mina oleksin selline ekspert, siis mina küll ei jätaks sellist lisateenimisvõimalust kasutamata. organnes@gmail.com
2009-02-12 23:21:42
Tere, olen Annes :)Nimelt otsin ma ühe veebi-projekti jaoks kokanduseksperti. Väga vajalikud oskused on: * inglise keele oskus (noo 10 palli süsteemis vähemalt 7) :) * sinu kireks peab olema kokandus (eelkõige küpsetised) Ja soovitav oleks: * oled elurõõmus, julge ja avatud inimene - ei karda esinemist :) Kui sa tahad jagada oma teadmisi maailmale ja saada selle eest ka väärilist tasu, siis saada meil oma nimega minu meilile, milleks on '' organnes@gmail.com '' . Võid lisada ka oma kokandusblogi (muidugi, kui see sul olemas on). :) Ma võtan sinuga koheselt ühendust. :) Või kui sa tead kedagi, kes võiks sobida, siis anna aga teada. ;) Kui on mõni küsimus, siis postita see siia teemasse ja ma vastan sulle. :) Maitsvaid elamusi ! Annes :)