Fifi Kokaõpilane 2009-02-06 12:49:05 |
Ühes retseptis ette nähtud kasutada rukkipüüli, aga kahjuks ei õnnestunud mul seda poest leida. Kas võin selle asendada rukkijahuga? | |
Spidur Abikokk 2009-02-06 14:05:28 |
rukkipüül on peenemat sorti rukkijahu, ilmselt ka paremate kerkimisomadustega. sellega siis tasub arvestada. | |
Aire1 Abikokk 2009-03-06 21:52:32 |
kasutan rukkijahu leiva tegemiseks. | |
Aire1 Abikokk 2009-03-06 22:23:03 |
Veel olen teinud leiva taignast korvikesi. uuh, sain pildi lisamisega ka hakkama. | |
Marit Abikokk 2012-03-12 20:23:52 |
Tegin selle Nami-Nami retsepti järgi retsepti järgi sõstra-rukkivahtu. Sai väga maitsev ja kadus kiirelt sööjate kõhtu :) | |
Tsheburashka Abikokk 2012-03-13 01:10:00 |
Ma avastasin ökopoest rukkimanna ja tegin sellest nädalavahetusel esimese asjana rukkimannavahtu jõhvikatega. | |
Rebane Abikokk 2015-10-06 11:29:35 |
Tegin rukkijahuga õunakooki ja õunamuffineid, said tõesti maitsvad! Hapukoort muffinitaignas hakkasin kasutama siinse maailma parimate rabarberimuffinite retsepti järgi ja pole sellest siiamaani loobunud - annab alati eriti pehme ja mõnusa tekstuuri! Aitäh! :)
Jazzino. teen. naudin. |
|
Rebane Abikokk 2016-03-29 22:15:28 |
Tegin Nami-nami retsepti järgi küpsiseid ning liitsin nad šokolaaditäidisega kahepoolseteks. Said väga head, väike šokolaadimaitse täiendas rukki rustikaalsust mõnusalt ning küpsised olid samal ajal hästi lihtsad ja ka erilised. Kiidan! :) Kommentaarides Kaare soovituse kardemoni lisada võiks minu meelest lausa retsepti sisse panna, tõi tõesti rukkimaitse kenasti esile! Jazzino. teen. naudin. |
|