Tziiki Abikokk 2009-01-15 16:20:55 |
võibolla olete poes näinud/söönud sellist kooki, kus põhja peal on paks vaniljekreem ja sellel siis erinevad marjad zeleekattega...tahaks seda kangesti ise teha, aga olen põhja osas nõutu...kas sinna tuleks teha muretaigna põhi (või jahuga näppida jne) või pigem keeksilaadne (või vahustada suhkruga)...
aidake rumalat :) As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Kiilike Abikokk 2009-01-15 17:47:38 |
pakuks, et kas liivataignast või sellisest kuivemast biskviidist (õhem siis ka). Blogis on mul sellise suht kuiva biskviidiga kirsi-jogurtitort. Täna natuke ühe kondiitriga vesteldes ütles, et tegelikult on seal muretaignapõhi :) | |
Martiina Abikokk 2009-01-16 18:37:08 |
Mina soovitaks ka biskviiti. Niipalju kui mina olen katsetanud seda laadi tortidega, on biskviit sobinud küll. | |
Tziiki Abikokk 2009-01-17 00:25:42 |
http://www.matilda.ee/files/2/marja_vaniljetort.jpg
vot sellist kooki mõtlen...et kas selle põhi on tehtud viisil või+suhkur-jahu näppida puruks või siis või vahustada suhkruga...sellelt pildilt tundub selline krõbe see põhi, aga söömisest mäletan et oli pigem pehme ja saiasem...
oi kui nõutu ma olen :S As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-01-17 10:03:15 |
Tziiki:
Foto järgi tundub tõesti liiva- või muretainas olevat. Aga kui Sa sinna selle kondiitrikreemi peale paned (ja siis marjad ja želee), siis ajapikku niiskub see põhi sellest kreemist ju kergelt läbi - sealt see pehmem (ent mitte vist saiasem) maitsemälestus...
http://www.matilda.ee/files/2/marja_vaniljetort.jpg vot sellist kooki mõtlen...et kas selle põhi on tehtud viisil või+suhkur-jahu näppida puruks või siis või vahustada suhkruga...sellelt pildilt tundub selline krõbe see põhi, aga söömisest mäletan et oli pigem pehme ja saiasem... |
|