Tere hommikust: hommikune söögilaud vol. 2009

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-04-28 12:55:56
Tass piimakohvi ja tükk Manhattani toorjuustukooki. Paar viilu ciabattat karulaugusõiraga, siis veidi hiljem üks basiiliku-maasikakokteil ning paar viilu ciabattat valge oapasteediga. Nüüd jätan küll lõunasöögi vahele :D Ah jaa. Seda va linaseemneõli ka lusikatäis. Endiselt pika hambaga, aga noh...

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tiina
Abikokk
2009-04-28 15:12:55
Pille, kuidas sulle valge oa pasteet maitses? Mulle karulauguga tehtud variant kohe üldse ei maitsenud, aga ehk on küüslauguga midagi muud.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-04-28 15:56:57
Tiina:
Pille, kuidas sulle valge oa pasteet maitses? Mulle karulauguga tehtud variant kohe üldse ei maitsenud, aga ehk on küüslauguga midagi muud.
Küüslauguga maitses väga - mul olid muidugi selle hooaja värsked küüslaugud (välismaa värk muidugi :)). Mõnusalt mahe ja kreemine pasteet. Ma vett isegi ei lisanud, aga võib-olla sattusid ka eriliselt pehmed cannellini oad ja seepärast polnud vaja. Teeksin kindlasti uuesti.

Kärt
Abikokk
2009-04-28 16:40:35
Pille:
Ah jaa. Seda va linaseemneõli ka lusikatäis. Endiselt pika hambaga, aga noh...
Hehe. Kuidas võtad? Kui sa niisama "paljalt" võtad, siis võib siuke pika hamba värk olla jah. Ma joon peale klaasi jahedat vett, siis ei ole seda õli maitset pärast suus enam tunda :) Pealegi, klaas jahedat vett "äratab" ka seedetrakti hommikul natuke.

Kahekesi Kalamaja köögis

Tziiki
Abikokk
2009-04-29 08:22:51
Adonay:
Pille:
Hehe. Kuidas võtad? Kui sa niisama "paljalt" võtad, siis võib siuke pika hamba värk olla jah. Ma joon peale klaasi jahedat vett, siis ei ole seda õli maitset pärast suus enam tunda :) Pealegi, klaas jahedat vett "äratab" ka seedetrakti hommikul natuke.
olin ka mõni aeg tagasi sunnitud seda linaseemneõli võtma...nädala pidasin vastu...siis hakkasin juba hommikuti "hirmuhigiga" ärkama, et tuleb jälle külmiku kallale minna...mulle ta eriti ei aidanud ka, seega lõpetasin võtmise ära, õnneks sain muudest asjadest abi Sulle aga jõudu, Pille :) ahjaa tänahommikune söögilaud koosnes oi-oi kui suurest hunnikust kookidest :P et siis suveks saledaks! :D

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Zoozi
Abikokk
2009-04-29 11:26:52
Vaarikatee, kaks kuivikut juustuga.

Zoozi tegemised

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-04-29 11:36:35
Adonay:
Pille:
Ma joon kas piima või keefirit peale - paljalt ei saa kohe üldse :) Täna hommikul viimane tükk Manhattani toorjuustukooki, tükk majoneesikooki ning suur klaasitäis värskeltpressitud apelsinimahla.

Tziiki
Abikokk
2009-04-29 11:47:48
see apelsinikoorte pilt on nii lahe-paneb kohe suu vett jooksma :D

Kärt
Abikokk
2009-04-29 16:20:00
Tziiki, ega ühe nädalaga ei hakkagi midagi eriti muutuma, alates teisest-kolmandast kuust võib-olla, heal juhul.

Kahekesi Kalamaja köögis

Tziiki
Abikokk
2009-04-30 00:20:47
Adonay:
Tziiki, ega ühe nädalaga ei hakkagi midagi eriti muutuma, alates teisest-kolmandast kuust võib-olla, heal juhul.
ma olen selline kärsitu :D aga nii pikalt ma vastu poleks niikuinii pidanud-õnneks sain abi teistest vahenditest :)

<< 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 >>