Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2009

Cracilis
Abikokk
2009-07-21 14:18:42
Ilmselt tulevad täna õhtuks vist need Talleggi klassikalised kanatiivad jälle ahjus küpsetatuna, mehele väga hakkas meeldima. Juurde siis praekartul, jällegi härra tellitud. :)
Martiina
Abikokk
2009-07-21 18:51:17
Õhtuks "pelmeenipitsa" : pelmeenid, kaetuna tomatipasta, maitseainete ja ananassitükkidega pooleks tunniks ahju, siis juust peale ja veel u 10 min ahju. Maitseb imehea :)
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-07-21 18:57:37
Lõunaks sõin juurviljasuppi sinepiste frikadellidega (ehk eilse õhtusöögi jääke). Õhtul tegin pitsapirukat. Põhi selle retsepti järgi, peale läks pool purki seda hoidist ja kõige tipuks mozzarella juustu. Magustoiduks tegin ema-isa aia esimestest tikritest kisselli.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tiina
Abikokk
2009-07-21 19:46:35
Soojendasin eilseid riisinuudleid koos sulatatud juustuga. Kõrvale salat, seekord maitseks ja iluks vaarikatega :)

Gruusia köök on siiski üle kõige!

LittleSkyKitty-
Kokaõpilane
2009-07-21 20:02:31
Õhtusöögiks oli riis vorstikastmega ja joogiks apelsinimahl.. suureks üllatuseks olin ostnud paprikatükkidega vorsti, aga õnneks kaste maitses tõesti väga hästi, mees kiitis ka.
Teeleke
Abikokk
2009-07-21 20:06:27
Risotto suitsukana ja aedubadega (nii maitsev, et teen varsti kindlasti uuesti), kõrvale paar Nukitsa kuklit.
Profa
Abikokk
2009-07-21 20:08:57
Juba mitmendat korda lühikese aja jooksul selline guljašš-supp. http://profatoitub.blogspot.com/2009/06/guljass-supp.html Lihtsalt nii hea on.

Profa köögipool

Seenekas
Abikokk
2009-07-21 20:19:53
Tänaseks lõunaks tegin rohelise kalasupi. Koosnes see natukesest igast sordist rohelisest, mis meil peenardel kasvab (paksoi, rukola, hapuoblikas, erinevad rohelised salatid), paarist porgandist viiludena, kalaks pangassius, maitseks tšillit, küüslauku ja sidrunkoriandrit. Sisse lõin veel lahtiklopitud muna. Kuna kõike tuli hästi lühidalt keeta, siis oli supp valmides endiselt väga ilus roheline. Magusaks sõime natuke aiamarju. Õhtul otsustasin teha suhkruvaba banaanikooki ja pitsa. Keset küpsetamist lõppes gaas, oleks ometi supi tegemise ajal otsa saanud! Ehk - kook vajus natuke kokku ja pitsa panin ka mingi meeltesegaduse tõttu hoopis koogivormi, mitte plaadile. Nüüd ootan tulemust, sest ei paista kusagilt, mis olukorras tainas seal all on, kuid lõhn on hea. Kaua ta seal ahjus peab veel olema, on ka küsitav. Välja näeb mitte nagu pitsa vaid nagu lahtine pirukas. Hea, et homse leivateo jaoks gaasiballon vahetatud, siis oleks ikka selle gaasi lõppemisega hulka halvem lugu olnud.
Kirsike
Abikokk
2009-07-21 22:46:51
Meil oli traditsiooniline kalasupp. Magusaks tegin maasik-mandlikooki, ei plaaninudki midagi magusaks teha, aga kappi oli nii palju hapukoort kogunenud ja otsisin siis retsepti, mille kõik koostisained mul olemas olid. Kook tuli täitsa maitsev, kuna kommentaarist lugesin, et oli liiga magusaks jäänud, panin paar peenikest rabarbrivart ka juurde. Võib korrata kindlasti.

Lindude toitmine

Zoozi
Abikokk
2009-07-21 23:04:04
Lõunaks kanamaks vaarikatega. Mulle nii väga ei maitsenud, aga ema ja abikaasa kiitsid. Lastele kana-riisisupp. Õhtuks küpsetasin spinatiga plaadikukleid. Maitsev, kerkis hästi. Juurde sõime punase kapsa salatit puuviljadega. Magustoiduks kihiline mämmivaht. Kuna ma jumaldan mämmi, siis oli ka magustoit väga hea. Isegi mu mees kiitis heaks, kuigi tema mämmi ei armasta. Suured poisid tegid õhtul endale pärmi-lehttaignast kaneelisaiu ja piima-jäätisekokteili õunamahlaga. Väiksemale kartul kanalihaga ja mõned küpsised.

Zoozi tegemised

<< 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 >>