Liisu Kokaõpilane 2009-01-03 19:31:02 |
Head uut aastat! Kas keegi naminamikatest ka uue aasta lubadusi enda jaoks läbi mõtleb, kui vana aasta möödas ja uus just alanud? Mulle endale meeldib teha nimekirju, mida võiks ette võtta või teha ja siis vana aasta viimastel päevadel vaatan, et mida olen teinud ja millega pole jõudnud tegeleda. 2009. üritan olla siis igatpidi organiseeritum, kasutan oma aega paremini, võtame lapsega huvitavaid ja arendavaid asju ette, säästame raha rohkem jne :) Kuidas teiega lood? | |
Frieda Abikokk 2009-01-03 21:17:29 |
Head uut aastat! Aga lubadusi parem ei jaga, niikuinii neid täita ei suuda. :P | |
Ussicke Abikokk 2009-01-04 10:00:25 |
Mina lubasin käsitööblogis, et hakkan oma kokkuhamsterdatud materjalivarusid sihipäraselt realiseerima - midagi uut ei saa ju juurde osta, kui vanu terve hunnik ees laiutab. Söömingublogi peaks ka tegema, äkki saab saledaks :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-01-04 10:51:03 |
Ussicke:
Kahtlane :)
Mul on paar suurt projekti, mis tänavu vaja n-ö läbi viia. Aga kõiksugu lubadustest stiilis "olen tublim/söön tervislikumalt/hakkan sporti tegema/jms" olen ka loobunud, sest tuleb, mis tuleb...
Aga kindlasti olen tänavu kodukesksem, ei mingeid pikamaa- ja lühimaareise. Seda ma luban ;)
Söömingublogi peaks ka tegema, äkki saab saledaks :) |
|
Zapxpxau Abikokk 2009-01-04 12:08:36 |
Ma ei anna ka mingeid lubadusi, aga omaette olen mõelnud, et kui ilmad kenaks lähevad hakkan jälle maalima. | |
Fre Abikokk 2009-01-04 18:23:03 |
Ussicke:
Sõltub mis tüüpi varud on, mõnikord aitab endale või lapsele käsitöösünnipäeva korraldamine või ootamatult ette tulev kooli heategevuslaat, kuhu vaja suurel hulgal omatehtud kraami.
Mina ei luba midagi. Isegi mitte kirikule kroonlühtrit kui oma (varsti neljandat nädalat) kestvast põskkoopapõletikust lahti saan. Mina lubasin käsitööblogis, et hakkan oma kokkuhamsterdatud materjalivarusid sihipäraselt realiseerima - midagi uut ei saa ju juurde osta, kui vanu terve hunnik ees laiutab. |
|