Silmud

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2010-11-18 13:30:04
Margit Kirsipuu artikkel ajalehes Eesti Ekspress: Sügisel saab silmust delikatess (7.11.2009)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Seenekas
Postitusi: 2193
Abikokk
2010-11-18 19:13:32
Selles Pille vihjatud artiklis soovitatakse silmudelt lima maha pühkida kas köögirätiku või -paberiga. Mina rätikut ei soovitaks, üsna võimatu oli pärast seda lima sealt välja pesta.
Triin
Postitusi: 324
Abikokk
2010-11-18 19:40:20
Meil on kodus soola ja paberiga üle tõmmatud.
Aire1
Postitusi: 837
Abikokk
2010-11-18 19:51:19
Meie oleme kasutanud vanu voodilinu, siis jääb pesemine ära. Mulle meeldib just riidega pühkida, mida linasem või karedam seda parem.
Seenekas
Postitusi: 2193
Abikokk
2010-11-18 20:46:17
Aire1:
Meie oleme kasutanud vanu voodilinu, siis jääb pesemine ära. Mulle meeldib just riidega pühkida, mida linasem või karedam seda parem.
Riidega on parem küll, aga sain sellise lollusega näe hakkama. Ega neid vanu voodilinu meil jäägi, lähevad kaltsuvaipadesse. :D
Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2012-11-22 19:52:29
Nami-Nami Facebooki lehel jagas Aet K. silmupitsa retsepti, tundus päris põnev - "tehakse tortilladest, peale tomatipastat, tükeldatud silmud, kappari, päikesekuivatatud tomat ja parmesan". Fotod valmistamisest on siin (ilmselt peab FB lugeja olema, et neid näha).

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Ilse
Postitusi: 730
Abikokk
2012-11-23 01:25:32
[1quote]Nami-Nami Facebooki lehel jagas Aet K. silmupitsa retsepti, tundus päris põnev - "tehakse tortilladest, peale tomatipastat, tükeldatud silmud, kappari, päikesekuivatatud tomat ja parmesan".[/quote] Need silmud on siis ilmselt ikka purgist? Või vähemalt kuidagi eelküpsetatud ma arvan.

Ilse köögis

<< 1 | 2 >