Liisi Abikokk 2013-01-18 16:18:23 |
Pille:
Minu auhinnaraamat käes! Aitäh!
Pille:
Nii, auhinnad on välja loositud :)
Sain kokku 23 panust (lisaks enda kahele roale) ja Fortuunaks oli Kristjan. Kristjani öeldud numbritele 14, 17 ja 18 vastasid mu tabelis Vernanda, Liisi ja Zapxpxau postitused. Kuna ma surmkindlalt tean, et Vernandal on Välimäki auhinnaraamat juba olemas, siis loovutan temale Fiskarsi küpsetustarvikute komplekti ning saadan Tartu- ja Saaremaale Hans Välimäki kokaraamatu (õigemini teeb seda Soome Instituut loodetavasti).
Ootan Liisi ja Zapxpxau postiaadresse endale meili peale (info@nami-nami.ee)Toredad auhinnad on sel korral välja pannud Soome Instituudi vahendusel kirjastus Otava (2 x Soome tippkoka Hans Välimäki kokaraamat) ja Soome firma Fiskars (1 x küpsetustarvikute komplekt). |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2013-02-15 11:09:04 |
Väga vahva eksperiment, kus kaks soomlannat üritasid kuu aega ainult Soome päritolu toitu süüa: Rehellisen suomalaisen leivän rukiit tulevatkin ulkomailta | |
Marju Abikokk 2013-02-22 18:54:44 |
Pille:
Tore lugu jah! Väga vahva eksperiment, kus kaks soomlannat üritasid kuu aega ainult Soome päritolu toitu süüa: Rehellisen suomalaisen leivän rukiit tulevatkin ulkomailta |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2014-02-02 23:08:35 |
42 Traditional Finnish Foods That You Desperately Need In Your Life | |
Marju Abikokk 2014-02-03 19:07:35 |
Täitsa nõus. Soome toidud on väga mõnusad. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > |