Kinnipanekuohus restoranid

Annne
Kokaõpilane
2011-03-18 10:22:57
Tartu mnt Delicato ukse kohal rippus täna hommikul silt Cocodrillo. Kuna nägin seda eemalt, siis ei tea, kas juba uus koht avatud või alles ümberkujundamise järgus.
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-03-18 10:27:49
Annne:
Tartu mnt Delicato ukse kohal rippus täna hommikul silt Cocodrillo. Kuna nägin seda eemalt, siis ei tea, kas juba uus koht avatud või alles ümberkujundamise järgus.
Jah, Viimsi pitsa- ja pastarestoran Coccodrillo avab endistes Delicato kesklinna ruumides uue söögikoha. Eile jalutasin mööda, aga avatud veel pole.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Antoine
Kokaõpilane
2011-03-18 11:03:25
el pacha - suletud.
Netcat
Abikokk
2011-04-08 14:23:13
Java Java vms iganes selle koha nimi oli, mis pankrotti läinud Double Coffee asemel oli Tammsaare pargi vastas, on läinud, paistab et koht on jälle välja üürida.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Minukiisu
Abikokk
2011-05-20 22:49:08
Antoine:
el pacha - suletud.
avastasin selle ka alles teisipäeval,kui üle pika aja vanalinna eksisin.Oligi kusjuures isegi mõte sealt läbi astuda ,aga uks oli kinni :(. Koduleht ei anna mingit infot sugemise kohta .
Netcat
Abikokk
2012-01-16 12:51:22
Tallinna linnaviletsus haub jälle ühe toreda koha väljasöömise plaani järjekordse üürikonkursi teel. Seekord on ohus Park Cafe: http://majandus.delfi.ee/news/tarbija/park-cafe-torjutakse-ruumidest-valja.d?id=63780308

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

RayDNoper
Kokaõpilane
2012-01-16 17:37:21
Netcat:
Tallinna linnaviletsus haub jälle ühe toreda koha väljasöömise plaani järjekordse üürikonkursi teel. Seekord on ohus Park Cafe: http://majandus.delfi.ee/news/tarbija/park-cafe-torjutakse-ruumidest-valja.d?id=63780308
Kui lugeda artiklit, siis mina ei julgeks sõna võtta veel Park Cafe kaitseks, esialgu. Kui on korraline enampakkumine ja LV ei annaks lepingut pakkumise võitjale, kas siis ei tuleks kisa ?
Zapxpxau
Abikokk
2012-01-17 10:47:09
Mulle eriti selline süsteem ei istu, kuidas saavad niimoodi üldse mingid legendaarsed söögikohad tekkida, kui iga 4 vms aasta tagant tuleb taas enampakkumine ja paljudel juhtudel läheb koht uuele firmale. Ma ei ütle midagi konkreetse pakkumise kohta, lihtsalt sellise süsteemiga vaevalt mõni "Harry's Bar" sarnane pikaaegne koht üldse tekib. Kuigi nüüd juba kümme aastat kultuurimälestis, oli see baar tegutsenud tolleks hetkeks juba 70 aastat. Mitte et mul kevadisest Park Cafes käigust eredad mälestused oleks... üldse mitte. Ainuke lahendus on vist ise kinnisvara omanik olla. Kui suur tõenäosus see aga on?

Zap*

Eva
Abikokk
2012-01-17 11:20:16
Zapxpxau:
Mulle eriti selline süsteem ei istu, kuidas saavad niimoodi üldse mingid legendaarsed söögikohad tekkida, kui iga 4 vms aasta tagant tuleb taas enampakkumine ja paljudel juhtudel läheb koht uuele firmale.
Z-ga 100% nõus. Pika-ajalistest väärtustest meie riigis võimu tasemel väga lugu ei peeta.

http://www.perenaine.ee/

RayDNoper
Kokaõpilane
2012-01-17 12:19:48
Aga mis peaks OV siis tegema ? Lihtsalt renti tõstma, kui majandus, s.h. inflatsioon seda nõuab ? Aga kui rentnik ei ole nõus hinnatõusuga, kas siis tuleks, hambad ristis taluda ühtlasi nii kahjut kui ka kisa, et "soosimine-korruptsioon-nepotism" ?
<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 >>