Eva Abikokk 2008-10-22 17:37:10 |
Need, kes otsivad hubast ja sümpaatset kohakest, kus päeval istuda ja wifit kasutada, soovitan Rotermanni kaubamaja HomeArt poes asuvat kohvikut. Hästi pisike nurgake kaupluse sees, aga sümpaatne. Saadaval ka paar sorti kooke (Vertigo), kohvijoogid ja (kahjuks küll soki)teed. | |
Pulavik Abikokk 2008-10-23 10:00:45 |
Ja lisaks mõnusale kohvikunurgale on pood ise üks minu väga suurtest lemmikutest, lihtsalt super. Teenindus on ka alati parim olnud. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-01-20 16:06:09 |
Ei ole seal küll kordagi söönud, aga sel nädalavahetusel sattusin esmakordselt sinna Rottermani keskusesse ja see kohvik paistis tõesti hubane ja armas. Kuna meil oli kiire, siis ostsime sel korral kaasa mõned Vertigo kaneeli-lehttainaküpsised (kiirustasime külla ja tahtsime midagi kohvi kõrvale võtta). Aga paistis küll olevat koht, kus oleks mõnus istuda.. | |
Kätrin Abikokk 2009-01-20 19:35:51 |
Seal on hästi tore. Meil on kohe välja kujunenud selle koha külastusrutiin: meeslemmik võtab kohvikus latte ja loeb ajakirja, sel ajal kui mina poes ringi piilun ja koju mõnusaid vidinaid otsin :) ja siis luuran kah hetkedeks kohvikusse minu K juurde, lonksan ta kohvi ja loen üle õla ajakirja, enne kui teisele ringile suundun :) :) | |