Fre![]() Abikokk 2008-10-17 12:05:10 |
Olen juustuteoorias jube võhik. Esimestel ahjupeedi tegemise kordadel oli mul kodus üks valgehallitusjuust nimega President Snacking
![]() ![]() |
|
Kärt![]() Abikokk 2011-03-18 13:11:43 |
Äkki oskab keegi soovitada head mahedat valgehallitusjuustu sorti? | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2011-03-18 13:27:00 |
Adonay:
Minule meeldib väga Valio Brie, samuti Breti Brie - esimest kasutan ka söögitegemisel, teist peamiselt juustuvaagnal.
Äkki oskab keegi soovitada head mahedat valgehallitusjuustu sorti? |
|
Silja![]() Abikokk 2011-10-27 15:57:11 |
Mina olen väga suur Brie sõber. Olen neid ikka omajagu proovinud. Presidenti Brie on alati suhteliselt kindlapeale minek- toatemperatuuril mõnusalt kreemine ja valgehallitus pole üle mõistuse tugeva mekiga (mõnel juustul on selline tugev kloorimaitse mu jaoks). Valio oma polegi proovinud :P Üks suur lemmik on Kaubamajas lahtiselt müüdav Coeur de Lion nimeline Brie- ülikreemine ja mõnus. | |
Aet008![]() Kokaõpilane 2011-10-28 14:39:15 |
Juustude sulamisega on nii, et ühed valgehallitusjuustud sulavad, teised mitte. Mina ise fännan just ahjus sulavaid juuste, mida armastame peres süüa ahjusooja baguette saiaga :) Minu lemmik on ka President Brie, kunagi ei vea alt :) Aga kuna need juustud on nii erinevad, nagu maitsemeeledki, siis mina soovitan sul Fre lihtsalt proovida, milline juust su enda maitsemeelega ikka kõige paremini ühtib ;) | |